Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

KOM IGEN ALLA

Isabell Permalink1
 

http://gratisgrodan.se/page/index.php?referral=5976

bli medlem man kan få massa roliga saker så som nidento wii, pengar presentkort m,m

LÄKAREn 30oktober

Isabell Permalink0
Ja idag s å åkte ja till läkaren för att se så de ej va halsböld eller streptokoker i halsen... Kom dit o frick göra halsprov.. det visade att de inte var det o de va virus med stora blåsor hela halsen o nerot vilket var värre en streptokoker men går tuvär ej att borta med medicin så de läker själv=/  så dem sa att de e bra att vara hemma o vila men VA det har ja ej tid med så¨ja sa bara jaja de e juh snart helg e hemma då=) heheh så åkte tillbaka till jobbet efter läkarbesöket... Dem va trevliga där har bytt till city praktiken till både mig o isabell föär vill INTE HA DEM HÄR PÅ BÄCKBY MERA förmycket felbehandlingar o otrevligheter nu nu vill ja ha rätt vård!!!

Isabell fick gå hem med feber från dagis igår så ja va hemma då med henne o idag o imorron blier det danne som vart o ska va hemma med henne nog för idag så har man inte märkt n¨ått sjukt på henne men lika bra o vara hemma veckan ut iallefall

Imorron ska ja öppna dagis så börjar senast halv7 o hoppas de ej e för halt ute då måste ja åka tidigare en 6.. sedan slutar ha halv 2 o då har ja tänkt cykla direkt till stan måste kika skor till mig o isabell samt en rejäl mössa till Isabell..Hörde att strands hade npån bra  reima o så fans de flera bra så får kika där då!!

Nu vill ja bara bli frisk o fixa i lägenheten o på tomten !MEn man har inget ork efter att jobba massa samt att busa med isabell lägger juh hellre all tid på isabell!=)

ne enu ska ja äta min kära sambo har klagat mat till oss o nu diskar han=)  Men ha d bäst

2ÅR MELLAN MIG I DANNE 29oktober

Isabell Permalink5
Idag har ja o min äklskade danne vart tillsammans 2 år=)känns som det alltid har vart vi Och de kommer alltid vara vi 2!!!!!

Till top