Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Halloween

Isabell Permalink3

             SNYGG VA???!!=)

Nu har jag o isabell gjort våran första Hallowen pumpa med ljus o stöällt ut=) hon sitter o väntar på att nån ska komma utkläd o säga bus eller godis har bara vart en gång idag o hon tjatar att komemr det nån PÅSKKÄRRING SNART!! hahah sötis=)
Isabell hade vart jätte duktig o snäll hos mormor TACK ALLA DÄR HEMMA FÖR BARNVAKT=) dem hade målat med fingerfärg hon gillade det så när ja hade hämtat upp henne gick vi en promenad till erikslund för att köpa fingerfärg hem=) o så vart det ett par skor till mig och en speldosa till Jonathan=)
sen har vi gjort fot o handavtryck på både Isabell o jonathan med fingerfärg=) hrhr inte det lättaste med jonathan men men=)
Igår så va de 3 år mellan mig o danne=) Han kom med 3 STORA fina rosor till mig tack min underbaraste=)vi kom fram till igår att vi är verkligen det perfeta paret som man inte tror att de finns..  men det gör faktist det man kan ha ett helt perfekt förhållande=) och de har vi vi har verkligen hittat rätt=)ÄLSKAR DIG DANNE det vet du!!


LITE BILDER PÅ MINA UNDERBARA BARN, ett kort på mig o min frisyr när ja har klippt mig=)onsdag

Isabell Permalink1
Då var det Onsdag idag då!Vi började dagen med en långpromenad på 3 timmar det va skönt o komma ut.. vart lite handlat på plantaget oxå=)Isabell fick en ny blomma till sitt bord i sitt rum eftersom vi glömt o vattna hennes=)
sedan så när vi kom hem käkade vi soppa o ostfralla o efterdet vilade ja isabell o jonathan i isabells säng o kikade på krambjörnarna=)
Jasmina o Falin har vart här o lekt .. en promenad till ica o presis har vi ätit klart ris och nån typ kykling gryta eller va man ska kalla det..( kyklingfile philadelfiaost parikor o rödlök) var jätte gott=)
Nu sitter vi o väntar på att Danne ska komma hem men de tar nog 1 timme till eftersom han inte slutar från halv 8 =/ 

ISABELLS BLOMMA

Så söta små grnar enar elelr ja va de nu heter

en ny till vardagsrummet

Issas tofflor mössor o vantar hon köpte igårPrinsessan mumsar cips det e juh endå lill lördag:P hahah

HörstLov

Isabell Permalink2

HAHAH SATT & FUNDERA NÄR JA DRACK MITT KAFFE:undrar varför jag har så många kaffekoppar när ja alltid endå typ dricker kaffe i glasen=) heheh...

Ja nu är det höstlov och det märktes på stan kan ja säga MAASSSA FOLK.. Isabell har köpt idag 3 par ROSA HELLO KITTY trosor,1ROSA HELLO kitty mössa 1 par ROSA HELLO KITTY tofflor och ett par ROSA tjocka vantar heheh rosa rosa rosa jaja jag vet hon ÄLSKAR ROSA o de hon själv som valt inte ja som tvingar henne till det hon  har tillock med rosa i sitt hår heheh
Vi va juh på mvc idag med jonathan oxå läkarbesök va det.. för ca 1 vecka sedan vägde han 3965g o nu när han är 7 veckor gammal har han gått upp till 4475g=)  55,7cm lång o 36,7i huvudomfång=)  han har med andra ord växt och ökat i vikt=) Allt såg bra ut och dem vart chokad att han var så stark och stadig o fäste blicken följde röreler o lyssna efterljud=) lillkillen har blivit stor=) hehe men han är endå våran bebis=)han ölsakr o stå upp vill inte ligga helt ner..=) Isabell va jätte duktig på stan o hos bvc idag=)hon ville oxå mäta sig sa hon hos bvc och det fick hon tror det va 93cm lång=) STORA TJEJEN=)
Maassssa folk va de på citypraktiken när vi skulle därifrån va juh svininflencavakcinet(eller ja hur det stavas) Och NEJ vi sak inte vaksineras(bara danne genom jobbet)  men dels så vill ja inte chansa med att spruta in saker som inte är ordentligt testat i Isabell och vadå verkar ej ha vart så jätte alvarligt med svininfluensan.. och vadå kommer Hästsjukan nästa år eller??( menar vi har juh haft nu svininfluensa,galna ko sjukannu så)  jeje nee vågar iaf inte chansa med detta vacin från man testat det på flera...

Ha en trevlig vecka alla

mina pojkar
mina underbara barn=) ja vek tvätt i soffann jonathan låg i soffan då kröp issa upp bredvid han ok lappa på han så han somna sötisarn=)


Till top