Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Kvinnor e starka!!

Isabell Permalink1

jaa man måste juh vara stark=) Är inne på 3eveckan med en jävla förkylning som går i vågor imellan åt känner man sig jätte dålig sen lite bättre sen dålig igen... sedan har ja enu en gång fått en sådan där hemsk yrsellatack som höll i sig länge... så har jag juh mina leder... Danne jobbar ( samt gym på morgonen) så han är hemifrån 9:30 och är hemma igen ca 20.00på kvällen så i stort sätt är ja själv med barnen helt 5dagar i veckan och endå hur dåligt o ont man en har så lyckas man ta hand om dem busa med dem leka o mysa med dem"man måste vara stark för att klara det=)

Men måste få klaga lite på mina leder!! JAG HAR SÅ JÄVLA ONT det blir aldrig bättre sanrare tvärt om känns som de blir bara vära... de hoppar från ställern hit o dit, har även blivit så jävla öm i magen eller hur man ska förklara de typ neranför revbenen har fått höra att de kan vara njurana men va vet jag.... börja vant mig med all jävla smärta många dagar har ja så jävla ont o svårt o röra mig vissa dagarn känns det bättre(MEN VÄLDIGT sällan) men har alltid ont .. vissa dagar som nu känns de som yxa i ryggslutet o armen har ja knapt nån kraft i och den ömmar... tappar kraften så lätt satt hos jasmina o skrev en grej med henne o kudne knappt skriva klart den för krampa för mycket i fingrar händer=/   skönt att nu börjar de iallefall komma lite längre med utredningen om provtagningar röntken reumatelog(eller hur de nu stavas)
Jobbigt är de oxå när inte alla verkar tror en och att de inte förstår hur ont ja faktist har....
Danne är så himla bäst han tar ALLTID hand om mig kramar om mig när ja har osm ondast och masserar mig varge gån ja ber han om inte mer endå... Älskar han så ortoligt mycket han är världens bästa på alla sätt!!!!!jag är lycklig lottat som har han och våran underbara barn!
Ja tänker på framtiden hur ska de bli vart klarar jag av att jobba med??! om detta som de verkar inte kommer sluta utan bara forsätta smärta för alltid vad finns de då för jobb för mig?!!
Det enda jag vet att jag och danne o barnen ALLTID komemr ha varandra och alltid leva lyckligt vilket som eftersom att vi har varandra och inget kan slå den lyckan!!

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

måndag

Isabell Permalink2
Imorgon är det dagis för isabell som hon har tjatat=) prinsessan min=)  Igår ramla hon ner från klätterställningen slog i huvud o sidan hon tappa lite andan hó hade svårt att andas men hämtade sig ganska snabbt... sedan hade hon ont på båda sidor huvudet men efter 1 timme va allt bra igen sa hon inge mer ont o hon va inte hängig eller nått TACK OCH LOV!!!=)

Dagen idag börja med öppna sedan förbi mamma o lämna över issas pyssel hon gjort(bild kommer längre ner) o fika lite där med dem till ica sedan har jag o barnen vart ute o lekt HELA dagen vi hade lite pickninck mellanmål ute oxå=) va mysigt man ksa juh passa p¨å o va ute medans de är härligt väder för rättsom de e  e de höstväder igen=/ fast mina barn e juh riktigt utemänniskor så vi e ute i alla väder=)

Helgen ja va har vi gjort  toppen trevligt kalas hos ida i lördags TACK för allt fika o så=) sedan kvälls promenad hela familjen EN LÅNG sådan lekte lite lekpark oxå=) heheh så plocka vi massa saker ute som vi på söndagen gjrode pyssel med=)  sedan så va vi i lekparker=) NAJS=)

HM UNDRAR VA DE E  MED DISKMASKINEN STÅTT PÅ SNART 2 TIMMAR O SURRAR DEN GER SIG EJ??? trasig eller hakaupp sig?!!

jejej nu ska ja gå o göra nått vettigt lite bilder först!!


                                                 """ Sanna vänner skiter bara inte i en"""
                                     ^*^*LEKER^*^*^*
                                                  *^*^PYSSEL*^*^*(DEN SISTA VA DET SOM MAMMA/MORMORFICK=)
                       *^*^ÄTA SJÄLV*^* 


                          *^*^PICKNIK*^*^

dagarna flyger förbi!!

Isabell Permalink1
går så fort allt! barnen bara växer o växer Isabell som redan ör 4 år och Jonathan osm snart blir 1 år! vart tog mina små bebisar vägen??=)  dagrna rulalrförbli och vi leker myser o busar mycket ute efter som båda mina barn älskar att vara ute! 
Öppna förskolan har vi hunit med 2 gånger denna vecka=)
Igår vart de städning här hemma =) 
Jag har gått o blivit sjuk i tisdags va ja super hängig och jonathan va surthumör hela dagen!! HM typiskt men men allt går bara mian vill o halv 7 så va de lugt här hemma när j hade somnat=) hehe
Ida fyllde 11 år igår ENU EN GÅNG GRATTIS!!!!! SES PÅ KALAS HOS ER PÅ LÖRDAG!!! ISSA TJATAR OM DE  HELA TIDEN=O) heheh

Idga har vi vart på öppna sedan har j sovit 1 o en halv timme medans ja o issa passa på att kika på filmen PLANET 51 =) var en av dem bättre barnfilmerna annars dem här nya typ prinsessan o grodan, upp o de regnar köttbullar va inga höjader var bättre när en annan va liten o nee så säger ja inte bara för  att ja  e stor nu för ja gillar barnfilmer enu=) heheh  men planet 51 va iaf bra=)

NU sak vi käka mellis o gå ut och leka =)


J som kör sin kompis N i vagnen på öppna :P


STORA SYSTER ÄR DUKTIG OCH HÄMTAR LILLEBROR NÄR HAN SKULLE SITA TILL LEKPARKEN NÄR VI VAR PÅ FRAMSIDAN=)


ISSA GLAD ÖVER SINA NYA SKOR=)


J SKA HJÄLPA ATT RENSA SYSTERS KLÄDER=) (vet att vissa kort tuvär e suddiga) =/


myser i soffan o ser filmen medans j sover
Till top