Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Midsommar

Isabell Permalink2

sagt att de ska bli regn igår men vi klarade oss!!=) Regnar nu istället men men får väl stå ut med det!
Midsommarafton tillbringa vi i badelunda hos dannes mamma! god mat o fika o trevligt sällskap helt okej=) Isabell gilalr o vara där o hoppa studsmatta o bada i poolen men nu va de lite kallt i den så hon stog bara på stegen o doppa sig lite=)
Kvällen vart  på baksidan med grannarna!

Jahapp vad ska mabn hitt apå idag då Tvätta bilen är allt som är inplanerat kaan juh behövas storhandlas oxå! =)

bara 2 veckor kvar tills min priinsessa blir 4år då ! Tidne går fot Jonathan är juh redan 9 o en halv må¨nad han bara går o går mer o mer släpper o går en hel del steg=) han knatar nog snart på helt! =)

Sitter här nu kl e bar a8:30 J bestämde sig för att vakna 6:15 idag men gick up halv 7 då han hade bajsat ner hela sig o sin säng Bara uppo  ducha han  o tävtta sängkläder! Isabell o danne sover enu! men skönt om hon sover ut hon kom i säng vid halv 12 -12 inatt så!=)

Nee ska mysa lite mer med Jonathan trevlig helg!!

Sommar värme!!!

Isabell Permalink1
JOpp sommarvärmen har kommit!! de e bra det för nu vill vi ha ordentlig sommar.. Idag har nettan vart här med barnen vi har vart o lekt i lekpark skojs sedan har vi äbven lekt på baksidan en hel del och lina har vart över oxå hon har klippt nettan och mig men hon behövde bara toppa lite för det är friskt mitt hår nu o så klippte hon det uppklippta kortare samt fixa min "lugg" skit snyggt blev det! =) 
Nu  jobbar Danne bara morron sedan är han ledig 4dagar =) Wiiii sen jobbar han 3 veckor sen ledig 4veckor=)skojs skojs! 
Jonathan bara går mer o mer så duktig min lilla prins och min prinsessa är forfarande helt underbara med sin lillebror o hon är så stolt över att han är så duktig på att gå=)
Har hunnit med att städa till lite nu på kvällen o skurat alla golv IGEN! förstår ej a tt de blir så stökigt o skitot så snabbt men blir väl så med barn som springer in o ut..
Nee nu är ja trött borsta tandsingarna o krypa ner o se nått skit på tvn NATTi Natti!!


Mitt snygga här=) (jaja har typ inge smink)   =)
 Prinsen går


SKOJS I SANDEN SÄRSKILT O ÄTA DEN"!""


ÄTER JORDGUBBAR

PRINSESSAN  man får knappt ta kort på henne längre=/

Livet är underbart!!

Isabell Permalink0
JA presis så är det jag får vara med mina älsakde barn hela dagarna har en underbar sambo, underbara vänner och så underbara syskon o familj!!=) Det är sommar ute och livet rullar på bra!!!

Dem senaste dagrna har vi vart ute vi har avrt o fika hos mamma min=) Och så har vi handlat nybilbarnstol till prinsessan samt tv skärnmar åt barnen till vilen spegel till bilen så att vi ser Jonathan Lime grönt parasoll till vagnarna... Babywatch så vi kan vara på baksidan o leka och höra Jonathan perfekt om han vaknar och allt smått o gott vi behövde=)

Nu är det snar min prinsessas 4årsdag!  det blir kallas den 11 juli runt ca kl 13 för familjen o släkten så vid kanske ca 17tiden så blir det för vännerna=) har best'llt lite kalas saker det blir najs=) se bara vad vi ska köpa vet 1 grej o så har vi önskat en grej av min mamma o en grej av min pappa!=)

nu ska vi kääka lite käk sedan ut o leka med min underbara prinsessa!! =)

Ha d najs!!!  bilder kommer sen orkar ej lägga in nu!!
Till top