Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

sista september

Isabell Permalink3
imorgon är de oktober då var det exakt 5år sedan jag vart gravid med issa=) heheh OCh så är de vikors 5 årås dag så GRATTiS!! =)
På lördag är det Emelies 15Års dag!! GRATTis=)

Ja jonathan sover sedan 1 o en halv timme sedan =) Isabell är och har disko på dagis prinsesskläningen o glitter o rosa i håret så fin=)
Jag själv har städat upp här hemma och klippt båda mina gräsmattor=)

Igår var de en riktig seg dag va så slut hela jag=/  usch idag äör ja lite seg en men piggare,,, ont o ryggen o skuldrorna =/  igår fick ja världens smäörta i långfingret har aldrig haft obt där=/ då insåg ja att detta är va ja kommer få leva med=/ har juh vant mig ganska bra med smärtan (FAST DE  E EN PINA) men när de kom nytt ställe som skulle verka böja man tänka !!!

Bakade en vitkladdkaka med vitchoklad i igår den vart super bra (Gillar inte så mcylet vit choklad) men den vart bra så nu msåte ja prova med mörk blockchoklad=) Mums...

nee nu harn i fårr lite uppdateringar (inte fölr att ja ttror så många läser inga komentarer iaf nästan) mene men


*^*konstigt det här med att om 1 har nått då ska andra oxå ha det.... VArför ..?!vill man bara vara värre eller??!! inget skojs o ha,,,, *^*


o ja just de ja har börjat fixa med cv =) DÅ deså jag är ingen som bara för att ja har fått en hemsk diagnos vill vara hemma... Utan jag kommer försöka komma ut o jobba igen .. ja är inte som vissa som försöker göra allt för att få vara hemma......
TACK TESSAN FÖR SNYGG KLÄDERNA TILL JONATHAN =)ISSA TACKAR OXÅ FÖR ALLA HELLOKITTY SAKER=)
min danstjej på väg till dansen=)
a
a

jag o kroppen har fått oss en diagnos!

Isabell Permalink2
Reumatilogen o Fredags... Jag har fått diagnosen Fibromyalgi...  samt så har ja några Psariasis(kan ej stava de) utslag.. så hade ja nån brosk grej i tummen... o så min "urtivicalius"utslag som Reumatilogen skulle skicka remiss till husläkare för att man brukar inte ha det i 2år.....    så på det har ja hål i tanden!!! kan inte bli bättre!!!!!
Men Iallefall skönt att äntligen fått en diagnos så man vet vad det är!! Och har fått förklaring varför ja ALLTID har ont och Oftast alltid är trött nu för tiden=/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FÖR ER SOM INTE VET SÅ ÄR Fibromyalgi:
Fibromyalgi, (FM), är ett kroniskt smärtsyndrom vars huvudsakliga symptom är utbredd kronisk smärta och trötthet/utmattning.

Huvudsymptomen vid fibromyalgi är en ständig smärta i vila - kronisk smärta- samt en onormal trötthet. Intensiv och långvarig smärta är en stressfaktor och stressrelaterade symptom som t.ex. huvudvärk och magbesvär är därför vanliga hos patienter med fibromyalgi. Smärtan påverkar även sömnen och dålig sömn leder till ännu mer smärta och ännu mer stress, vilket i sin tur ger ytterligare försämrad sömn. Slutresultatet blir en onormal trötthet.

 

Muskelsmärtan påverkar motoriken och gör det svårt att röra kroppen obehindrat. Ofta klarar man inte av att uträtta vissa saker längre, som t.ex. att springa, gå i trapport eller lyfta tunga saker. Många med fibromyalgi lider även av stela muskler (framför allt på morgonen) och domningar och stickningar förekommer hos mer än hälften av patienterna, utan att de har någon nervskada.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nog om detta.....

 

 

Igår så ändrades det om här hemma barnen fick vårt rum o vi deras super fint=) bara lite små ändringar i barnens rum som ja inte e riktit nöjd med en=)

 

Idag så har vi vart på stan o sedan har vi vart ute o lekt i regnet=)   dannes bror med familj kom o hälsa på oxå=)

 

 

 

 

 

 

  

Trevlig forsatt helg....   de ska vi ha med dans imorgon för Isabell=)

söndag o dans o besök=)

Isabell Permalink1
I onsdags var det lillprins bus första födelsedag=) Alla paket av oss fick han på morgonen super nöjd vart han=) Han fick en pool med 100bollar i så fick han en sådan där llåda man stoppar klossar i o ett hus med olika pedagogiska övningar ocn en JÄTTE boll med händer o fötter=) Isabell älskade hans presenter oxå=)
vart en mys dag med han med massa bus o lek o tårta=)
dagarna annars ser ut presis som vanligt man leker massa inne o myser sedan går vi ALLTID ut minst 1 gång per dag dels för barnen behöver vara ute och så älskar båda barnen vara ute=)
Igår så kände vi för att göra något annat en bara samma vardagssaker så vart en sväng o kika djur o leka på vallby museumet barnen gillade det=)
Sedan vart de att öva lite bil för mig=) gick jätte bra tycker jag=) brorsan o marlen va förbi några gånger o så var Lina o Noah här o lekte=)
kvällen tillbringa ja hos min privatfrisör Lina=) heheh vart färgning av håret och ikväll ska ja dit för klippning NAJS=)
JAG ÄR YR O HAR HUVDVERK=/  förkylningen är inte borta enu=/ 5veckor när ska den ge sig=/ Danne har vart hemma denna vvecka oxå pga av förkylning=/
jejej Idag blir det Dans för Isabell hon har redan satt på sig sina nya snygga danskläder o senare kommer dannes syster o hennes son o dannes bror med familj =) Trevligt=)
ja just de i går så bakade isabell muffins nästan helt själv SUPER GODA duktig min prinsessa=)
JONATHAN MED HJÄLP AV ISABELL ÖPPNAR SINA PAKET=)
BARNEN LEKER MED JONATHANS PAKET=)
STORA BOLLEN
DUKTIG SOM KAN=)
SKOJS SKOJS
MATAR HÄSTARNA SÅG ATT SYRRAN GJORDE DET DÅ MÅSTE HAN OXÅ=)
SYRRAN KLÄTTRAR
DÅMÅSTE LILLEBROR GÖRA LIKADANT!!!  =)
iSABELLS FINA NYBAKTA MUFFINS=)
Till top