Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

SOOOOLLLLLLLLLL

Isabell Permalink1
Hoppas Solen är här för att stanna jaa deee jäkligt varmt men man kan juh faktist gömma sig i skuggan eller svalka sig i en pool om man tycker de blir för varmt!!! =)
Vi har myst o lekt o bada barnen o jag!!! Härligt haft sälskap av Jasmina O F 2 dagar till johannesberg på cykeltur de va NAJS!! Härligt!! =) Färg har ja fått en massa av soolen härligt de !! denna vecka o nästa sedan  blir de semester fö min älskade sambo!! 6VECKOR MED EN MASSA FAMILJEMYS O SKOJS!! HÄRLIGT DE SKA BLI!!!!!!!första gången han är hemma så länge med oss SÅ HÄRLIGT DE SKA BLI!! Han är den underbaraste man kan tänka sig!!
Måste juh saga att ha tomt (vi både fram o baksida) Är helt underbart efter att haft de kommer ja aldrig vilja flytta o inte ha de igen skulle ej överleva utan dem:P  s¨å skönt barnen kan springa in o ut o poolen är guldvärd bara den !!=) Så att ,man har så trevliga grannar är juh ett riktigt + Ny är juh ena som umgås mäst med bosrtrest på semester ett tag o det är riktigt tomt här nu HOPPAS NI KOMMER HEM SNART!!! =)
ÅPSTE SÄGA ATT DE ÄR HELT UNDERBART ATT VARA MED BARNEN SÅ MYCKET dem är inne på sin 3e sommalovs vecka o danne jobbar juh hela dagarna ej hemma från 19-20tiden=/ Så det har vart ENBART jag o barnen mästa av alla dagar och de är så mysigt !!! =)BArn är de bästa ja sakffat ja självklart Danne oxå!! =) ÄLskar alla dem 3 så OTROLIGT mycket brukar sitta o tänka att tänk att ja har dem 3 känns riktigt inte värkligt! !=)
SOMMAR SOMMAR SOMMAR
BILDERNA FÅR TALA FÖR SIG SJÄLV

GRÖNSAKERNA SOM ÄR PLANTERADE VÄXER O KNAKAR HAR BÖRJA KOMMIT TOMATER O PLANTORNA ÄR RIKTIGT STORA O MÅNGA SAMT ÄRTOR HAR KOMMIT I MASSA O BARNEN ÄÖLSKAR O SPINGA O OPOLOCKA DEM O KÄKA=)
MÅSTE ÄVEN VISA MIN UNDERBARA PRINSESSAS HÅR SOM ÄR SOM KORKSKRUVAR I!! BLir så helt själv ja vill oxå ha!!=)

REgn regn regn.-..

Isabell Permalink0
Kl är 10:14 o ja sitter i min morgonrock FORTFARANDE nyligen gått upp.. så skönt att barnen ligger lite längre!!:P Issa har klätt på sig själv o J har pyamas SOMMARLOV kallas det... hehe
Regnet Öser ner men nån gång vänder det väl igen ?!Hopaps ja,.. men blir nog idag o cykla till klädhustet där dem har ett bra erbjudande på regnkläder till mig!! KAn ja behöva har juh gummistövlarna men de hjälper juh inte rästen av kroppen preis..
Igår så va vi o lekte i lekpark på förmiddagen sen hem för lunchen därefetr tog vi oss bussen till oxbacken o därifrån promenix ja o abrnen till Löga för lek med vattnet samt leka i nya lekparken den va riktigt rolig lite trött o ont i kroppen av att bära upp J för nya ruchbanan/kanan som va såå hög o han kan ej klättra själv i den:P sedan promenixa vi lite mer en halvvägshem men mörka moln kom snabbt o trodde regnet o Åskan skulel komma så tog bussen vi sköhagen MEN INGE regn kom:P hem o ut o dammsuga poolen o lekte på baksidan.. käka middag bada barnen la J sen när d kom så drog ja o issa ut fölr mor o dootter mys i lekparken sedan runt på cykel promenix:P
Ne enu ska ja ha en kopp kaffe till o kanske klä mig orkar ej lägga bilder nu men komemr väl sen :P

Tänk att...

Isabell Permalink0
eeTänk att levaett sådant lyckligt liv som jag gÖr!!Jag har mina underbara barn att ha barn är det bästa som finns Bara dem med barn som värkligen förstår vad jag menar!!!Har den bästa och mäst underbara sambo man kan ha vi älskar varandra otroligtmycket och han finns där för mig! Han är världensbästa pappa han är så omtänksam mot alla...han är bäst på alla sätt!!Sedan har jag min familge med 3föräldrar och 4syskon!! Dem är helt udnerbara!!!Sedan har jag Mina kompisar dem är un derbara på olika sätt!!Alla har nått specielt men vissa har mer en andra o så är det!!!Underbart att ha dem hos en!!
VIst jag har mina "sjukdommar"(diagnoser) eller ja va man nu ska säga Är sagt att de är sjukdommar menmen skitsamma...  det jag ville komma till jag har dem jag pinas av dem en smärta att alltid ha ont o vara trött....MEN VA FAN jag har ett underbart liv som jag vill leva med mina nära och kära INTE FAN kan man låsa in sig inne knappt röra sig utanför hemmet för att man har int neee inte jag jag vill leva mitt liv och det gör jag MITT UDNERBARA LIV!!!!!Ville bara igentligen ha sagt att jag är lycklig lottad som har så många underbara människor runt mig!!=) =) =)
by the way...... MAMMA OCH MICKE HAR ÄNTLIGEN KÖPT NY BIL WIIII ,, Kan ni juh undra varför jag blir göad för det JO FÖR att DET ÄR SOMMAR och då kan vi ha massa mysigt som förra året då vi åkte på våra busiga dags o även kvällsutflyckter tillsammans o bara ha det mysigt o åpka samtigt på semestrar;O!! !=)) Wii o snygg är den oxå INTE lika snygg som våran hahaha Jo lika snygg!! =) hehe
HÄR ÄR DEN!!!!  Mobilfoto gör inte bilden alltid så rättvist men man ser hur snygg den är iaf!! =)
MIN STÖRSTA LILLASYSTER EMELIE PÅ SIN "BAL" SÅ FN Hon längst till höger!! O NU HAR HON GÅTT UT 9AN REDAN!!!

MIN MIN STA SYTER IDA HAR OXÅ BLIVIT STOR Börjar NY SKOLA TILL HÖSTEN HON OXÅ I6AN!!=) HÄr ÄR EN BILD PÅ HENNE m.f SOM SPELAR FOTBILL MNOT SINA LÄRARE När jag va påväg till affären!!:P
ÄLSKAR O VARA UTE O ÄLSKAR MINST LIKA MYCKET O VARA UTE NÄR DE REGNAR DE ÄR DEM SOM TJATAR;P
MIn Prinsessa blir snart5År vart tar tiden vägen??
Igår var vi ut till västersmälarcamping o skulle doppa fötterna mata ankor kasta sten i vattnet leka o ha det mysigt NOG för båda barnen bada med kläder på även:P haha men mysigt var det o Linda davis måns Bella o hampus kom o sällskapde med oss o !=) TREVLIGT!! =) sen vart de hemköpt från spicyhot!!=)
Till top