Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

wiii

Isabell Permalink2
Wiii jag hittade sladden till kamerna som vart borta LÄÄNGE!!=) så nu blir de massa kort o lägga in! =) ska vidare till  den interna hårdiskning så fort den kommer hem igen den skickade vi med datan den andra när den åkte in på lagning ÄNTLIGEN fick tillbaka den igår MEN GISSA VAD den funkade inte iaf trots 1200kr mindre i plånboken! Så tillbaka med den igen o dem vilöle ha llika mycket igen för att fixa nått.. men då vart de NEJ never !! men nu ska dem iaf fixa ihop datan till oss o vi får hämta den imorgon då dann eej hinner idag pga av sin jävla jobbartider=/ men vi har juh denna så länge så vi överlver=)
JUL JUL! Imorgon är de 1a december men har vi nån snö ?? NEJ !!! inte nått.. vi vill juh åka pulkaaaa!! men men julsakerna o granen är uppe iaf så julmysinne=)
Kommer lite bilder då! :P
Julgranen!=) man ser ej så bra på bilden att de är snö på den o=) syns mer verkligheten=P
ÄLSKADE UNDERBARA
prinsessans dansuppvisning:

ja jag säger juh det!!

Isabell Permalink0
Måste juh börja med att säga att tänk att det finns dem som MÅSTE klaga på andra när dem själva INTE är ett dugg bättre oftast värre!!! Hm men ska bara ha nått o gnälla för..:!!   men men finns människor till allt!
(Nee inte mig nån gnällt på)  =)
Igår pluggade jag i massa så idag vart de ej så mycket är sååå trött o kroppen är hel paj.. tröttheten tar över o ja ska bara ta de lugnt innan barnen hämtas JAG HAr inte ens städat NÅTT IDAG !! o de syns men de får de göra nu oxå...
Hämta barnen sen hem till Jenny som lovat barnen pepparkakor=) hhehe
JA va hos mamma en sväng o fikade julfika glögg peppakakor o saffransbullar =)
ärliga
HA en bra dag...    O NU KAN VÄL SNÖN KOMMA Jag är inte stor favoriten av vintern men endå längtar jag i år vill åka pulka vill ha de mysigt vill ha det ljusare =)Alla årstider är juh på sitt sätt härliga (SOmmaren favoriten) Men vintern är mysig  oxå bara drygt att klä en massa kläder o få in allt slask med vagnen o så när dem inte plogar kan ja knappt ta mig fram med vagn o smärtan.. men annars gillar ja vintern oxå=) r alla pulkaåkningO att se barnens glädje över snön alla snöbollskasning o så snögubbarna som man gör=)

mycket att göra..

Isabell Permalink0
jopp de har man haft mycket o göra med att hjälpa andra.. men nu e de färdigt med det.. snart ska ja börja med o fixa om mitt kök ska hitta målafärg o måla om hela =) komemr bli suppper snyggt.. sovrummet ska juh ha sin fondvägg men har inte riktigt hittat den ja vill ha enu men så småning om sk adet göras klart oxå men de är iallefall vit i hela så det se rjuh färdigt ut men ska bara göra lite extra till i det sen =)
dagarna flyger förbi... snart är snön här igår kom dem första flingorna en del men inget som syndes när de landa på marken men iaf=)
Bus mys med barnen  i massa om dagarna presis som vanligt.. dagiskorten har kommit o RIKTIGT NÖJD över dem är jag man har juh dem snyggaste barnen som finns våran prins och prinsessa =)
Julklappar har börjats inhandlats oxå=)
lite nytt i vardagsrummet har ja fixat o nya fönsterlampor nya gardiner m.m =) Super mysigt..
Nyss hemkommen från dansen nu strax lunch o därefter blir de nog mys o bus med barnen ute =) Solen är juh framme oxå så extra plus för det =)
PRINSEN O PRINSESSANS DAGISFOTON=)
en del av barnens cafe dem fått i deras rum kommer en ny spis i julklapp oxå:P
målat hemma dem glada =)
racat med lastbil o cykel i backen =)
Kl 16.oo om dagarna är det mörkt!
Mina älskade underbara barn så duktiga=)
ÄLSKADE UNDERBARA BARN OCH ÄLSKADE SAMBO!! MAN är den lyckligckan medaste som har haft den lyckan att hitta den mäst underbaraste karl man kan ha =) o fått dem underbaraste barnen!
Till top