Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

FREDAGSMYS!

Isabell Permalink0
Rvebenen är inte läkta en jag är lite mera rörlig men smärtan finns kvar!o svårt i vissa lägen o röra mig o kan knappt bära.. Ryggen känns som den går av lika med höften .. men men Bara att undvika att bära jag har 2 barn att ta hand om o roa och jag står ut med smärtan för att vara med dem JAG MÅSTE juh säga att jag är nog himla stark av mig som klarar av att ta hand om barnen leka o busa så gått de går jag är inte den som ligger o känner efter Ifs så MÅSTE Ja ta hand om dem ingen annan som gör det (dannes DUMMA jobbartider) så jag är stålt att ja klarar de  LIKA ont har ja för det men bara att bita ihop o se glad ut!!
IDAG ÄR DE FREDAGSMYS... O blir hemmagjord pizza o filmen dino2 SÄlskap av Jenny o Colin!!
BARNEN HAR FÅTT SINA VINTERSKOR!
Jonathans vinterskor!
isabells vinterskor!

som trott men värre

Isabell Permalink0
Mm mistänkt en spricka en fraktur på revbenet men nu var de flera frakturer på revbenet! Tar sitt tag o läka o det har inte ens nått toppen en tar runt 2veckor för att smärtan att nå toppen innan de går nerot igen o ja har i ca 1 vecka gått med skadan jag fått av hostan som ja haft i 5 veckor... Fick STARK medicin ja den dämpade smärtan men ja är forfarande snurrig o illamående har spytt av den,, o den togd för ca 6tim sedan
men nu vet jaj vad det är iaf

AJAJAJA

Isabell Permalink0
Idag kl 14 är det Läaren som gäller för mig! Efter en natt av pinande smärta o nästan ingen sömn minsta ja råka röra mig i sömnen vakna ja o skrek till! de gör konstant ont hela tiden de gör ont nät ja sitter,ligger står går rör mig o lyfter o när ja andas!EN pina att ta o hälsa upp ett glas mjölk till barnen o större pina att få dem till dagis! Tur att min prinsessa issa hjälpt mih med jonathan o få ur han bla från vagnen öppna dörrar o så!
Nått mer en vi revbenet är de smärtan går bak vänstersida rygg oxå! AJAJAJ
Till top