Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

..

Isabell Permalink1
Min kropp verkar kunna sköta det mästa själv och det mesta har kommit ut från mig .. Men ett till besök visar om allt är borta!
 
IAf VI har acepterat allt och blickar frammot!Överlyckliga över dessa 2 underbara friska barn vi redan har! Och så små¨ningom kommer det att komma en liten till..
 
 
TIll Påskledigheten nu då.. vi har lekt vart ute handlat käka påsktårta påskägg och har Isabells kompis Sarah här på besök från igår o övernatten! Dem leker så snällt och hörs inte allt för mycket! 
"senaste dagarna har vart mera blåsiga o kallare men solen är framme.. få se hur de blir idag häörlig sol ensålänge iaf.. trött på detta väder o enligt flera nätsidor ska de komma snö på fredag o bli runt 0 gradit o mycket kallare en de på nätterna Men men återstår o se... SEG VINTER...
 
Klockorna ställdes om inatt vilket gör juh att solen är framme "en timme extra" eller längre på kvällen:P

.

Isabell Permalink0
De va inte våran tur denna gången! Eftetr blödningar så fick vi genom Ul veta att den lilla inte växt på 2 veckor p inget hjärta slog, så nu är de bara o vänta till tisdag då det är dubbelkoll o sedan om iinte allt kommit ut få en skrapningstid!  tugnt men man får tänka att det va nått som inte stämnde!
 
påsklov nu o inte lika varmt som de vart dem senaste dagarna men har iaf vart ute o så promenixa o plocka tussilagon o björkris! 
 
glad påsk

Vår rensning

Isabell Permalink0
Jopp rensat fram och baksida nu Det som går och in te gömmer sig under istäcket o snön!:P
Planterade blommor inne häromdagen och demhar redan börjar växa så dem hinne rnog växa till sig o bli fina innan dem kan planteras ut!=)
 
Har ni provat latte macchiato caramel till tassimon?? Gör de inte farligt god!=) svårt o hålla sina rekomenderade 3 koppar om dagen nu:P
 
Barnen gillar att bygga med LEGo Särkilt Jonathan men nu Har dupplot blivit oxå en stor favorit IGEN! så varför inte inhadlat lite nytrt av detta?!=) Kommer juh en liten till sen som oxå har andvändning av detta=) så sagt och gjort nytt duplo inhandlat=) stall , tåg och djur toppen detta:P
 
Nee nu ska vi se vad denna dag leder till i SOLEN!=)
Trevlig Helg
Till top