Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

tand

Isabell Permalink0
Fy att det alltis ska vara nått hela tiden kan det bara inte vända och gå bra med nån ting!
Hade en tand som tappade en bit från men stog ut .. Men sedan så bet ja bort en stor bit o hade enbart typ en halv tand o hål rakt ner till roten ringde tandläkaren för utdragning av denna och ja fick tid samma dag flr provesorisk lagning för att sedan få en till tid efter de o dra tanden MEN jag sa nej tack ja vill ha tid direkt till att dra ut den inte betala 2 gånger.. fick ringa dagen efter o fick tid den dagen kommer dit och dem kollar o säger ja men då lägger vi en provsesorisk lagning nu då!! VAA sa ja nee ja skulle få dra ut denna NU han förklara att de va en sådan tid ja fått o han han ej dra denna på 30 minuter.=( så han laga den o 500kr fattigare! fick ny tid veckan efter Idaga alltså för att dra tanden kommer dit och de äör världens problem hon får borra tanden i små bitar o hon sliter trycker och drar o en av bitarna sitter fast så hon kämpar (de känns mycket nu att hon gjort så så jäkla ont) o sen när hon väl får bort denna bit så säger hon sådär ja behåll tussen för så de slutar blöda så säger hon du får en ny tid nästa tisdag för ja råkade ha sönder en LITEn bit från en gammal lagning! jaha o de ttänker ja INTE betala fick betala 1750 kr för att dra tanden .. ne de bjuder vi på säger hon då EHHH BJUDER PÅ???VA JUH DEM SOM PAJA DEN...
kommer hem och kollar hur de ser ut fick en chok VADÅ EN LITEN BIT över halva tanden är borta 3 sidor finns enbart saknas en hel sida o en stor grop ner SÅ NU KAAN JA INTE ÄTA O DRICKA ORDENLIGT FÖR ILAR O GÖR ONDARE NU EN INNAN JA ENS KOM TILL TANDLÄKAREN! ringer fly förbanad dit o berättar att de gör ont o att de va juh super stor bit birta hon svarar: MEN VADÅ DU SKA JUH INTE DRICKA IDAG ja förklara att menvafan ni sa att ja skulle ta alvedon o då måste ja juh svälja med vatten.. så sa ja att ska ja gå sähär i 5dagar inte kunna käka o dricka ordenligt o sylvass kant o rädd att dem här 3 TUNNA sidorna spricker?! FIK TILL SVAR jua idag ska du juh inte dricka och du får väl försöka käka med andra sidan! MEN ÅÅÅHHH GALEN... gjort en skade anmälan till passientnämnden!!!
 
 

söndag

Isabell Permalink2
Idag vart de skogs lek barnen klättra o byggde koja men sluta med att vi tog med kojan av pinnar Hem så nu är den på framsidan våran:) ja lekte med en pinne som sluta med 2 små Jack på näsan men ont gör d!t hemma igen så åkte en stor tung spade ner när ja skulle ta en annan sak i huvudet på mig så bula i huvudet oxå men men oturen vänder nån gång!:) barnen är iaf friska nu och det är huvudsaken :) 
 
Ny vecka imorgon med fullt av planer kattvakt hela veckan till mammas kaetter dem offer iväg på semster i värmen. Sedan har jag inbokat tanläkarbesök Jonathan 4 års kontroll på bvc issas utvecklingssamtal och så har Isabell mattefamiljkväll allt kommer gämt på samm Gång men men vad gör de har man nått o göra iaf:)
 
 

Första snön för i år

Isabell Permalink0
Efter ösregn igår kväll kom Första snön försökte väcka barnen men nepp det gick inte! Men mors. Var snön kvar så TIDIGT mors. Var dem ute o lekte vi har vart ute nästan hela ddagen dem har tillochmed åkt i backen med deras "madrasser" solen värmer o de blåser lite men snön e fortfarande kvar:) så härligt att se barnens glädje när dem såg att de va snö:) ja gillar inte snö massa men jag älskar att se barnen med snön så ja står ut med den:)
 
 Isabella vattenkoppor är torkade så härligt men fick va hemma idag iaf:) så får hon gå på måndag då är vi helt 100 på att hon ej smittar!!
 
Till top