Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

september

Isabell Permalink1
Imorgon e det september Om 1 vecka fyller Jonathan 5 år! Stora killen hur vart han så stor? På lördag blir de leosleklands kalas för han o hans kompisar hans första komoiskalas! O därefter firar vi han med familj o Vänner! Vi hemma firar han på måndagen oxå då de e hans födelsedag!! Imorgon fyller jenny år bästa kompisar mig som ja känt i 20 år!! Helt otroligt 20 år när vart vi så gammal?!:) Om 2 veckor sitter vi på planet på väg till Spanien igen! Denna gången besöker vi svärfar o lena! Barnen tjatar o längtar kommer bli underbart!! Spännande månad blir det med andra ord med en massa roligheter!

Bic kids buzzador

Isabell Permalink0
Vi har provat detta pennor ett tag o h sonen kollar nu på pennorna vart är markeringen hur höll man nu o sedan kommer han snabbt på hur man håller en penna och ser riktigt stolt ut över att han kan! Jag rekommenderar starkt dessa pennor utvecklat för barn Bic kids! Tusen tack att vi fick prova dessa det hjälpte min son att lyckas hålla en penna på rätt sätt och ser mer spännande ut för ett barn som han gillar att andvända och vart mer intresserad av att lära sig hålla pennan på rätt sätt:)
Denna markering hjälper barnet att veta vart fingrarna ska vara

FREDAg

Isabell Permalink1
För er som missat är de fredag idag och jag början min "semester" :P eller iaf ledig lördag söndag o måndag:P sedan vet ja ej om de blir mer semester för min del från 14 semptember då de blir spanien igen! Jag har juh vart o jobbat på samma ställe i ett halvår(jobbar juh som vikarie o hoppar runt på många förskolor)men haft turen att vart på samma ställe nu där jag trivs super bra och det är nära oxå, och även om sommaren känns tugnt o arbeta på o alla andra typ har semester så har vi haft super roligt på jobbet och jag har arbetat med ett toppengäng!!! Kommer sakna alla! MEN blir kanske flera gånger hoppas på snarast att ja blir bokad där:P heheh För er som har missat så har jag och Danne ÄNTLIGEn förlovat oss efter vart tillsammasn mer en 7.5år =) LYCKLIGASTE är jag med min underbara Karl! =)
Till top