Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

sjuk

Isabell Permalink0
Jopp cykla till jobbet på Norra Vallby som ja skulel vart på i tisdags o hela vec.kan ut! MEn där vart ja helt matt o slut vart super kämpigt o cykla hem sedan vid 16 o väl hemma va ja helt slut! 38.3 i feber! jag har legat däckad ! Underbara karln lämnat barnen hela veckan! 
Nu är Januari snart slut och vi går in i februari! snart är det vår sedan sommar:P heheh 
Men härligt med snö nu ! men länktar iaf till våren o sommaren! 
 
Nu skaja laga middag till barnen! 
min frukost bestog av godis o lunchen av vaniljsemla!:P haha är man sjukmåste man få gotta extra:P
 
 

hjälpt mamma!!

Isabell Permalink2
Jopp idag skulle mamma och micken få hemleverans på deras nya säng! Micken var inte hemma så jag erbjöd mig att hjälpa att ta emot o bygga:)
Kommer till mamma och vill ha kaffe.. Ja de är bara o sätta på så JAG fixar kaffe!!  Därefter när sängen kommer o inte hittar så möteJAG upp chaffören. Mamma håller upp dörren o JAG. O chaffören. Bär in. Jag plockar bort plasten. Från ena sängen skruvar dit bena sen kollar ja på mamma hon har gett upp sitter på en pall med mobilen o skrattar. Ja nästan 1 ben fick hon dit av 8. Fast ja fick ta över hon hade för tjocka fingrar sa hon. Så jag sa ta bort plasten då då( som hon börjat med men gav upp)  nej. Ja måste fixa hay day. Haha så jag skruva 4 bena på nästa sida o tog bort plasten!!  Jag fråga vart är verktygen. Jag behöver en skiffnyckel. Mamma svarar det finns i skåpet haha så får jag gå o hämta o skruva åt!!!  Hahaha det här med o hjälpa mamma betyder att man själv jobbar o hon tittar på hahahahahahahah men roligt hade vi. Och sängen vart klar iaf. Hehe super skönt!! Ja betalt fick vi genom att Isabella fick en ny säng av dem som Issa är super nöjd;) tackar säger vi!!  Hehe
 
Nu ska ja mysa på soffan medan barnen myser i issas säng o ser lasy town (eller hur de stavas):)film 
 

Pricktesst!

Isabell Permalink0
Idag så har vi vart till läkaren och gjort pricktest /allergitest på Jonathan Testa dem alla vanliga + ett extra mot kanin vi misstänkte inte kanin då han aldrig reagerat på våra men försäkerhets skull så testa vi mot dem men TACK OCH LOV så är han ej allergisk mot kanin dem har inte riktigt samma saker i urin och saliv(oså) som dem vanligaste husdjuren!  
MEN SLUTSATTSEN ÄR ATT HAN ÄR ALLERGISK MOT: Hund Katt Häst Gräs och Pollen Just dem vi misstänkte (inte så mycket hund misstänkte vi) men de andra misstänkte vi och nu är det skönt att fått bekräftat att de är allergi mot dessa SÅ läskigt när ögat svullnar så och jag försöker alltid att bära medmig hns mediciner! SOM tack o lov funkar! =) Inte roligt att han är allergisk bara=// MEN SÅ DUKTIG KILLE som inte sa nått när dem testade han! Men han var snabb o ta både ett bokmärke med noshörning och en ring med grön prinsesskrona=) hehehe men de tyckte dem han var värd som va så duktig! STOLT!!! =) 
BILD presis efter att han fått droppaaarna o sticken men fick iaf vänta 15 minuter för bra resultat! =)Häst är de största! 
 
 
VART en tidig dag och hämta hem Isabell kl 12:30 UNDERBART O få hem dem tidigt! =) så vart det åk i backen och lek i snön och så köpte vi hem fredags gotti och därefter lekte dem i lekparken medans ja satt ute och njöt av min machiato kaffe=) MUMS!
 
Ne nu blir det middag sedan krypa ner med barnen ii soffan för fredagsmys!!!
 
 
Till top