Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Fredag

Isabell Permalink0
Lovet är snart slut för denna gång, men vi har jullov,sportlov, påsk lov och sedan sommarlovet att se framemot :) och alla loven får och kan jag ha barnen hemma i år och nästa år:) Halloween i helgen och i år vill barnen g bus eller godis till flera och ibte bara till mormor, så lovat att gå.med men enbart till de dörrar vi vet vilka som bor i ;) Här verkar det inte som om nån gör bus när dem inte får godis (hos oss får dem godis) men vi ska.göra bus om dem inte får;) måste toa papper hehe man måste juh passa på när man väl få haha Fredag idag och vi får se vad dagen hörbart bjuda på, lilleman sover enu men dem större barnen är vakna alla 3;) Nettan sover haft oxå :)

:)

Isabell Permalink0
Torsdag idag ochvdagen och barnen har vart o lekt med Camilla o hennes barn o madde o hennes barn på leoslekland det va skojs,förutom att Adrian bajsa igenom hela sin blöja på nya vita boddyn han fått av Nettan gahh hela byxorna, tur att man har extra kläder med sig;) Vi har Nettan och Viktor.på.besök. Dem kom i tisdags och stannar till söndag men idag va dem på tripp iväg o hälsade på hennes pappa :) Idag firar jag o karln 9år! 9 år tillsammans helt galet. Känns som det alltid vart vi och så.kommer det fortsätta! Älskar han så otroligt mycket, han är den mäst underbara människa som finns och den bästa.pappa man kan ha till sina barn!! Ursäkta alla punkter som blir men skriver från mobilen ;)

Höstlov

Isabell Permalink0
Höstlovet är härnäst jag får alla mina 3 diamanter hemma! Bara stora älskling som jobbar MEN han går förmiddag så vi kommer få se han mycket endå <3 På tisdag kommer Nettan och Viktor och stannar hos oss till söndag wohoo va år o dag sen vi sågs så ska Bli så skojs:) Nu p morgonen har vi frisör här hemma;) klippte nyss Jonathan han vill spara till långt men toppat honom och fixat lite frisyr, nu är de dax för Isabell :) Senare så ska issa på kalas hos sin kompis o vi ska gratta mamma som fyller *2 ÅR IDAG ;) GRATTIS 🎉
Isabell o Jonathan va på halloween disco i skolan i fredags som ik franke ordnat för förskoleklass till 6e klassade, Isabell van första pris för läskigaste!!
Till top