Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

höst??vår ??vinter? ?

Isabell Permalink0
4 månaders kontrollen för Adrian gick bra 8170g och 67.9 cm lång;) min lilla Buddha!  sötnöt. . behöver ja säga att vi måste i handla 74 kläder nu snarast när ja pallar ge mig ut o fixa de !! tänkte gå igenom Isabells o jonathans kläder oxå men tror dem har så dem klarar sig .. fodrat regnställ behövde Jonathan men det har jag köpt nu ..
för nu är hösten här eller? är det vår? igentligen är de vinter men  poff så vart de typ 5 plus regn all snö försvan så hade vi sol o värsta vårväder . nu är de grått trist och storm ute?! jaja våren kommer så småningom då ska trädgårdarna fixas o njuta massa ute !; ) nu är de så slask så barnen ät ganska blöta när dem är ute:) skulle vilja ha så önskar mig ett torkskåp haha .. men idaf såntdär skotork högt på listan!! 
 
dagarna rullar på.. danne har åkt på influensan  (gissar vi) men väldig dålig 1 vecka o ej bra enu... ja har hängt på öppna en hel del; ) imorgon ska ja hoppas på att de ej är storm o att orken finns öppna alla dörrar vädra o städa av bort med basilusker.  o är juh nästan varmare ute nu en här inne så kan lika väl släppa in vår e haha..
 
 
 
måste juh visa god barnen från öppna:) vill ej lägga ut den andra bebisen utan lov så därför ser man bara en del men kolla va sött dem gosar typ o sen håller handen så söta ❤
 
 

snöö

Isabell Permalink0
nog inga som läser men ja gillar o bläddra tillbaka och se vad som hänt o vad man gjorde då och se barnen växa. här är lite som en dagbok för mig kan man säga ibland skriver ja ofta ibland inget..
det är ganska tomt här då 3 Av bästa kompisarna som ja skrev flyttat tur att man har barnen o karln då känns de ej tomt mästare om kvällarna när dem sover o danne jobbar.. eller dagarna när stora är i skolan d jobbar o a sover. men men sånt e livet..
 
Adrian blir 4 månader denna vecka han växer o växer på tisdag är de dan för bvc se va han väger o hur lång han blivit ;) äta har han börjar med hela portioner gröt samt smaka äta smånportioner mat p frukt .. han älskar att äta ;) stadig i ryggen är han o sitter bra rakt upp dock med stöd han sitter ej själv. . start när han ligger på magen o vrider sig runt.. men rulla runt kan han inte men de kommer :) 
 
Jonathan ska till skolläkare o vaccineras imorgon men de går nog bra han har vart super duktig när blodprov tagits så :) stora killen som vårterminen börjat på i förskoleklass :)
Issa växer oxå kanske inte så lång men på sättet. både positivt o negativt .. på sättet ibland kan va lite kaxigt eller va man ska säga men hör ålder till så bara o kämpa o rätta.. annars är dem positivt min älskade prinsessa blir stor hon umgås mycket med sin kompis eller kompisar ska man väl säga de är ett syskonpar som bor huset bredvid så positivt att de är nära iaf lite negativt att dem är äldre då hon har lite svårt o tänka att dem e äldre kanske därför vissa saker är ok för dem att göra men ej för henne. men oftast blir de okej iaf när man man förklarat. jag 
lite va som händer här...
 
 

2016

Isabell Permalink0
nytt år nya möjligheter!
jag är ingen sådan som ger nyårslöften så hoppar det men med det nya året så ska ja nu ta tag i gravidmage som blivit kvar o lår som är som inte är som jag vill ha dem .  trött på att höra hur alla säger du är i te tjock . du behöver ej gå ner bla bla bla.... nee kanske inte är fet o överviktig nej men jag vill gå ner o få lite fastare kropp för min egen skull. jag är ej nöjd och då vill jag göra kroppen till det jag vill.. ja kommer ej banta eller sluta med socker MEN ja kommer röra mig mer inte natt äta ett paket kakor eller en chokladbit. inte äta choklad till frukost osv som jag nu gjort dem 3 och en halv månaderna sedan Adrian kom ut ; ) ne nu får de va nog med överdrivet med godis o gotti heter med måtta..
 
nytt år och på måndag börjar danne o jobba efter 11 dagar ledigt kommer kännas tomt men ja har iaf alla 3 barnen hemma 1 vecka till :) 
 
bästa med 2015 va självklart när Adrian kom. att ha 3 underbara i friska barn helt toppen. vi har inga miljoner med  vi har en familj och vi är lyckliga så. 
 
Tråkigaste med 2015 va såklart aTT Jenny David nova och Colin flyttade.. riktigt tomt vart det:/ först flytta nettan till norrland sen lina till Örebro o nu dem till västefärnebo.. tomt o tråkigt .. men tur att vi kan se iaf lite då och då.. 
 
Ganska tomt har de vart om dagarna o har blivit mycket hemma.. graviditeten har gjort så ja haft otrolig smärta o trötthet .. men nu är den över nog för ja enda har en sådan smärta ofta o lever med kronisk trötthet men inte riktigt som då och nu får ja juh sova mer om nätterna en då. så nu ska man orka röra sig runt mer ute med barnen.. 
vi har haft en massa vändor till pulkabacken nu när snön äntligen är här. . men börjar längta till våren 
 älskar varm vår o så sommaren.. 
 
 
 
 
Till top