Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

En underbar

Isabell Permalink0
 En underbar och välbehövlig semester. Att komma bort och bara ta hand om varandra. Att inte behöva tänka utan bara Vara!! En toppen vecka som snart är slut!! Hoppas vi åker hit flera gånger riktigt mysigt här! 
 
Bilder
 
 

Filbäckscamping

Isabell Permalink0
Onsdag och vi garanterar det bra lite sömn för mig men de hade ja räknat med då ja inte kan sova borta :// men men va mysigt när ja tillsist gav upp o la Adrian i vagnen vid 4.30 och gick en promenad då han somna om direkt men tyst o mysigt hörde bara vattnets vågor! Trähandtag sover jätte bra o länge i vagnen utanför stugan haha han hör väl lugnet i vattnet men i sängen inne så är de roligt att leka men sova ja han sover men vaknar till o inatt som sagt så va han vaken flera timmar ..
 
Imorgon tar vi skara sommarland iaf!! Härlig!! 
 
Vädret har vart bra trots de stog från början regn! En dag på 10 min kom hagel skur sen va de fint igen.. o i narr regna de lite men nu helt okej blåser lite 
 
 

Semester

Isabell Permalink0
Igår körde vi till lidköping till campingen filbäckscamping!
Vi kom till erikslund där vi krockade med bilen!! Gahh första krocken o sista hoppas jag körde rakt in i ett släp tack o lov klarade alla oss ja fick ont i nacken o axel o j gick märken på halsen av bältet men han vart mäst ledsen för han tappade hamburgare sin Issa vart rädd o ledsen.. bilens nr plåt vart lite till skyndad men vi kunde köra vidare.. till en seg o lång kö. HM 5 km/h max i typ 1 timme gahh hahah... men vi kom fram tillsist !!till stugan vi trodde skulle vara mini med 2 våningssängar i en tv o inget mer... men vi kom fram till en mysig stuga med våningssängar o ett köksbord kyl plattor mm får plats utan problem med resesäng o vi får plats med vagn o endå kan röra oss! Känns som denna stuga är större en den på Öland då vi endå handen toalett i o 1 barn mi dre o kostade 8000 kr för 5 dagar ! Här är vi 7 dagar och betalar 3900kr !! Lekparken precis framför oss o golfbana mini affär/fick o vattnet!! Perfekt .. långgrunt som attans är de vi har gått ut super långt men vattnet har knappt räckt till knän på barnen så dit kan dem gå o doppa fötterna vi ser dem från stugan ;)
Typ 2 timmar sömn första natten för mig men men mer en vad ja trodde ja skulle få iaf haha 
 
 
Till top