Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Snart

Isabell Permalink0
Snart slut på juni o juli månad kommer mitt i sommaren :) dannes semester börjar imorgon  wohoo fast han har vart ledig sen i fredags då de va midsommar ;)
Midsommar firandet som va tänkt vart inställt tuvär vart syster magsjuk tack o lov verka de snabbt gå över men vi tar en somnar fest med lekar sen ;)
Vart att ändra planer vilket vart till skansen lite vilse åkande i vägbyggen kom vi fram o med en chansning lyckades vi fixa gratis parkering HAHA ! Sen har vi köpt resa med nilo som har massa bra erbjudanden blandannat så kom alla barn in gratis på skansen ;) 
Vi hade en mysig dag o va hemma sent mc Donalds vart midsommar mat men iaf sent kvälls efterätt glass grädde jordgubbarmaränger o chokladsås ;) 
 
Resa med nilo rekommenderas för barnfamiljer . Vi kommer andvända de kortet igen nästa vecka när vi åker på semester .. på skara får vi då 30 kr rabbat per inträdde där ;) 
Sen är de även erbjudande på blandannat kolmården, grönalund ,Furuvik. Prisen Island. Kokpunkten . Sf barn bio men mera !! Och kortet gäller 1 år från man regrestrerat det och kan användas hur många gånger man vill ;) 
 
 
 
Min rygg har smärtan massa en längre tid o svårt att komma upp men inatt har de vart enormt o inte mycket sömn gahh men men bara att leva med..
 
Nu regnar det massa o åskan så gå hela dagen få se vad man hittar på idag Issa ska strax iväg på ridning iaf ;)
 
 

Dagen innan midsomnar

Isabell Permalink0
Det har vart en del sol och varmt men nu är dem grå molnen framme o regn hänger i luften som vanligt lovas dåligt väder imorgon på midsommarafton! 
Vi ska på middag hos mamma o hoppas regnet håller sig borta så de kan bli lekar ;)
Idag blir de nog bryta lite tradition vi brukar plocka blommor till krans morgonen på midsommar men de får bli idag för ska endå till erikslund o köpa till midsommar;)
 
 

Somnarlov

Isabell Permalink0
Tack och lov var vädret fi t under skolavslutningen! Min stora prinsessa slutade 3an vilket betyder att i höst börjar hon mellanstadiet och 4an .. galet fort de går.
Och min stora prins slutade förskoleklass o h ska börja skolan! Va gick inte han på dagis nyss??
Lillprins bus är 9månader och i höst blir han 1 år.. STANNA TIDEN men där väntas dagis till januari först iaf ;)
Detta år har vart ganska tomt på vuxna runt om kring blir många utflykter ensam med barnen! Alla flyttat eller jobbar tur att barnen finns och att ja merengärna iaf kan hitta på saker .. men ibland blir de tomt..en vuxen att prata med skulle va skojs.. tur att man fåTT några nya bekanta att ses då och då med. 
Och nu är de bara nästa vecka som är dannes förmiddags vecka kvar sen går han på semester härligt!!!!!!
Vart under ca  2 veckor på kropps utredning på EPM och fåTT lite mer klarhet i saker..
 
Ne nu ska ja fixa de som ska fixas kan sen ska ja ta barnen o cyklarna på utflykt till bland annat vallby museumet!!
 
 
Till top