Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Sista

Isabell Permalink0
Sista oktober idag OCH SISTA  mamma ledig dagen ! imorgon är det 1a november och jag börjar jobba första gånger på över 1 år! blandade känslor för detta!! min bebis gahh. men ska bli skönt att komma ut att göra nått vettigt och komma ut i rutiner . bara hatar hatar hatar att jag måste börja första dagen med stänga dagis!! attack danne så klart år eftermiddag och barnen måste vara till ca 18 på dagis/ fritidsfritids :/^
Det är inte stänga i sig som är drygt ! varanan vecka dannes förmiddags veckorna skulle ja kunna stänga alla dagar... det är bara de så sena dagar med barnen på dagis o fritids inte få träffa dem dessa dagar utan de e bara hem äta bada o sova gahh.. ja folk anser att ja men så är de för alla!! nee de e de absolut inte så många sena barn e de ej på förskolor o fritids ... o ja har sådan ångest över detta.. sen 2 dagar med 16.30 men tack o lov att ag gick ner i tid året ut så jag är ledig 2 dagar i veckan o barnen e lediga/ hämtas tidigare!! o att varannan vecka så jobbar danne tidigare o kan hämta så denna 18 tid är enbart 1 dag varann vecka men endå sådan sjuk ångest för detta!! man får tycka vad man vill om detta men jag älskar barnen över allt annat och helst skulle vilja att dem va lediga alltid❤❤
Men vet att detta är inte möjligt bara gilla läget.
Oj vilket inlägg om detta!
 
Ja annars står ja inför barnvagns byte igen ja!! jag gillar barnvagnar o provar gärna olika!! lika där folk får tycka som den vill men saken är inte att ja lägger massa olika pengar alltid har ja bara betalat för de första vagnen därefter säljs den när ja köper ny och jag har aldrig behövt lagt ut nya pengar för nästa så det så ;)
Iaf är ja inne på en emmaljunga super viking eller super nitro men har redan en super viking på gång ;)
Ska "bara" sälja min först ;))
Ikördags firade jag o älskade danne 10år!! 10 hela åt och föralltid kommer det bli! vi hade planerat att gå ut och äta han o jag bara men men
Vi hade Lina noah o gillis på besök trevligt:)) sen så var 
Jonathan på kalas 17 till 20 och slutade med att efter 21 kom vi till soffan o glodde på 1 seg film ;)) men men vi planerar inga fler gånger nått.. nu får de bli som de blir nån gång kanske vi kommer ut annars så gör det inget trivs iaf bäst att vara med han och barnen ;))
 
 
 

Halloween

Isabell Permalink0
Snart är de halloween.. barnen älskar de så ynka gör vi en del o bus eller godis o skol halloween disko. Men  vi som  andligt pyntar lite tidigare hur kul är de att enbart ha de öppe mönster dag bara ??
Haha som jul upp med allt 1a december ner med allt 1 januari ;)
men halloween är lite knas?! Alla säger olika .  När är riktiga halloween hör i Sverige ? Verkar börja nästa helg o nån dag in i vecka  efter ?! Olika svar från Alla  om när man ska gå bus eller godis ?! 
Jaja vi får väl gå när vi känner för de o när de hinns med .. skomdisko halloween på fredag iaf ( många skolor hade redan igår. ?! O sen på lördag kväll ska Jonathan  på halloween kalas :))
 
Idag har Issa vart på kalas.  O vi andra har vart på kyngsbyn:) de va mysigt Adrian älskade att gå runt med djuren o klappa grisar o får va nog favoriten o även en katt som kom o kelade med han o i te sprang så fort den såg han haha 
 
Å så skojs att få höra ..(fått höra de ganska ofta) att vad ni är duktiga med barnen .. att ni är mycket ute med dem.. ni pysslar med dem osv.. super skojs att höra då lär vi lyckas med dem då ;)
Men de ja känner samtidigt är att vi har skaffat barn .. o dem vill ej bara vara ute utanför i lekparken så klart vi går med dem på olika ställen dessutom gillar ja att vara ute(hatar dock kyla Men massa extra kläder på så) men så skojs att se dem leka och att vara med dem.. att umgås med hela familjen eller nått barn i taget. Men vilket fall tack alla för alla fina ord :))
 
Adrian går på dagis och de funkar kar jätte bra.. han kommer dit kramas med fröknarna vinkar glatt till mig leker äter leker äter o har de bra. Mig känns de super jobbigt att vara ifrån honom men lyckan när ja smyger in när han ska hämtas se han va glad o leka o se han enu mer glad när ja kommer o springer fram o kramar mig .  Sen vill han ha nått att äta haha . .. 
men på ett sätt e de skönt att snart jobba då de blir väldigt segt o långtråkigt hemma nu när inga barn e hemma ! Nog för han e dig varje fredag lördag söndag och måndag o kommer forsätta med de året ut ;) men iaf ja ska juh bara arbeta tisdag onsdag o torsdag iaf året ut ;) men har 1 vecka ledigt till innan de e dax ..
 
 
 
 
 

1 vecka ..

Isabell Permalink0
1 hel vecka o 2 dagar har Adrian skolans in en så länge . Idag lämna ja han från 9 till ca 11 han åt mat där. 2 portioner ! Och bra adekvat det gått :) så skönt att höra. Jag är iaf putter för att de inte blev som vi hade tänkt! Men så skönt att ha lyxen att jobba 3 dagar per vecka till efter jul ! 
Issa går i 4an och det verkar gå riktigt bra där oxå hon va på badhuset i måndags o dem kolla simmkunskaperna sen dem simmade i 2an och hon är jätte duktig och kan simma massa massa!
Jonathan går 1an och det verkar funka bra där med ! Så stolt över mina barn!
 
Hösten är här o det är iskallt ute! Mörkt blir de tidigt oxå och inne fryser vi snart ihjäl ! Tack o lov för filtar o ljus!
Tråkigt med att alla barn försvinner från lekparker och ute nu :// Jonathan är den som pinas mäst av de när inga kompisar är ute längre han har svårt att förstå det där att alla tycker inte som vi! Att man kan va ute alla årstider och alla väder , men jag är glad att alla mina 3 barn älskar aTT vara ute !
 
 
 
 
 
Till top