Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Slut på sommaren

Isabell Permalink0
I fredags va de super varmt för att sedan bli lördag och riktugt höst väder! De vände på 1 dygn! Gahh.. alla inhandlade som börjats med o ska ffortsättas med.. Alla höstklädrr/skor o vinterkläder/skor till barnen.. Jag behöver oxå allt de där.. när man alltid e ute med sina barn o jobbar på dagis där man oxå behöver sådanna kläder o är ute.. Sen är de Ida som blir 18. Jonathan som fyller 8år och Adrian fyller 2 år!! Massa handlande med andra ord!! Imorgon ska Adrian till dagis förata gången på 8 veckor. Nu fick ja in o jobba 1 dag på min semster men då blev de iaf ledig måndag så jag kan skola in Adrian igrn på nytt 1 dag iaf;)) Men jäkla förkylning som ligger i kroppen.. danne börja o vart dålig nu har ja hostat halva natten o biholor värker o halsen svider... gahh har ej tid nu.. o kroppen smärtar enormt! Ingenting har ja hört om höftrn enu eller!! Inget.. ja de e sommar men iaf man kan juh inte stanna upp allt bara för de är sommar!! Men får väl se om dem hör av sig i höst iställe då! Nee nu måate jag starta dagen.. barnens sista sommardraget strax sen är de Isabells förata ridning efter sommarlovet! O måste städa av här hemma oxå.. helst av allt vila oxå!! Men vissa saker måste man och kan bara i te skita i!!! Cykeln ja köpte visade bara vara skit!!! Blir så trött på sådant .. de är därför jag menar att ja ska fan inte köpa nån cykel av nån annan igen!!! Lagt hur mycket pengar som hrlst på denna nu!! O då har ja inte köpt alla delar enu endå!!!fanns ej o köpa i butiken rätt delar så va tvungen o veställa ny vevaxel muttrar o så behövs rn annan grej spm ja aldrig fattade vilken av alla de va !! Men får se hur de blir om de går o få ihop den iaf?!?! Cykla som den är nu när ena vevdelen bara lossnar o får stanna va 5 meter io skruva åt de hackar o höften gär så pnt med denna o de är värre en o cykla på 1ans växel!! Ni som känner mig vet att jag måste ha en cykel!! Gahh blir bara så trött... så trött på strul hela tiden!! O ja de finns möjlighet att låna cykel snällt MEN ja behöver min egna cykel där ja kan skruva fast barnsadel samt grejer för att kunna koppa på cykel kärran på den..

Semester

Isabell Permalink0
I fredags började jag min semester Igen!! Nu måste jag tuvär in och jobba imorgon nån timme 6.20-11.30 men tar mig en ny semester dag på måndag! Då kan Adrian som vart ledig i 8 veckor dåfå en lungn dagis start. Bara nån timme den dagen.. innan ja ska jobba igen på tisdagen! På torsdag denna veck börjar sommardrraget för issa o jonathan.. torsdag till söndag är denna men söndagen missar dem en bit på pga av att ridningen börjar då! Jag har börjat med mina promenader lite oftare nu! Men tuvär blir de inga denna vecka inte utan barn iaf då danne jobbar sent:// igår vart de en 8.2 km promenad! Lite vimsa bort oss vid några hus fanns inte riktigt nån utgång åt rätt håll utan de tog stopp hela tiden haha... Ny veck iaf.. börjar med "barnvakt" till F som sovkvar o hennes mamma börjar jobba första dagen efter sin semester idag!

Vegan

Isabell Permalink0
Jasmina tvinga oss att se en serie på netflix!!
Efter denna serie fick man tänka till lite.. kött ägg mejeriprodukter kyckling kan va farligt på många sett .. vi bestämnde oss för att prova vegansk kost!! Alltså vi kommer inte vara 100% veganer men vi iaf i 2 veckor ska prova så gott vi kan med sådan mat/dryck! Ex dricka ren eganmbölk kan ja ej så dricker vanlig men mycke mer sällan.. i kaffe därimot har ja kaffe havremjölk o de e godare° all mat o så andvänzer vi vegansk gräde osv ... barnen gillar de mesta hitils!! O sedN i lördags eller söndags har ja rasat 1 kg;) Folk säger att blandannat inte finns protein i annat en ex kött/ägg.. FEL!!
Se serien!!! Innan ni yttrar er.. Jag sägger inte att allt är just såhär.. jag säger att forskarna säger!! Jag säger inte att jag är hrl vegan.. jag säger vi provar en annan bättre kost.. Cigg är farligt ja jag vet.. man säger att du alla får canser som röker utan man säger risken ökar!! Samma med kött osv.. man säger inte att du får ex canser av kött man säger att risken ökar.. Här är svaren på varför vi äter mer vegansk mat iaf!:)) o de är väldigt gott måste jag säga!! Hade inte lika bra förväntningar innan ja prova.. En kalsium lista
http://www.lakareforframtiden.se/nya-ron/vaxtbaserad-kost-minskar-risk-for-hjartkarlsjukdom/ Dett är sådant jag fått höra och läst och sett mig till.,men jag har ingen aning om detta är så velt eller inte! Jag går på detta och provar mig fram då jag läst att detta kan hjälpa minna smärtor osv... ensålänhe har de inte tagit bort nån av dem men provar iaf.
Till top