Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Jobbångest

Isabell Permalink0
Jobbångesten börjar komma!! Fredag idag och på måndag blir de jobba 4dagar sen ledig resten av veckan o semster igen;) men sen e de jobb igen och skola.. isavell i 5an o jonathan i 2an.. o inte allt för länge kvar till Adrian fyller 2år!! STANNA TIDEN!! alltså över denna sommar så Adrian växt enormt.. på sättet han kan så mycket pratar så mycket och är verkligen ingen bebis längre!! Vi har haft en underbar semester!! Hemma hela familjen tillsammans!! Kommer sakna barnen och Danne enormt nät vi börjar jobba igen!! Tackoch lov börjar danne med förmiddag men när vi andra har semester jpbbar han eftermiddag:// älskade karl! Finns ingen så underbar som han... ingen har är lyckligare en mig! Nu börjar de snart bli dax att fixa lite lunch innan jag och isabell ska åka till badhuset med hennes konpis B och Ida!! De va issas önskan iställe för kompis kalas.

Sommaren??

Isabell Permalink0
Vart tog sommaren vägen? Igår va sämre väder o nu på morgonen är de inte många grader.. de e iskallt ute o mulet .. sista semesterveckan tillsammans o de är redan onadag!! På måndag börjar vi jobba , danne förmuddag och jag ska börja med att öppna på jobbet! Vilket betyder att ja måste lämna issa o jonathan klockan 6!! Adrian ska juh med mig till jobbet den veckan.. veckan efter så har jag juh semester 1 vecka till;) sen startar skola vecka eftet o in i alla rutiner igen... Galet Jonathan börjar i 2an och isabell i 5an!!!! Gahh haha.. Ja sitter här o e så trött.. vart uppe sent o inte sovit nå vidare bra inatt.. o imorgon försvinner min sovmorgon!! Gahh.. har sjukgymnast tid!! O senare imorgon har jonathan läkarbesök pga av hans återkommande huvudvärk.. Ja har inte ens hunnit med rensning av hemmet trots massa veckor ledigt:/ Men men nån gång nån gång..

En massa att göra

Isabell Permalink0
Igår va en dag som vi inte slöa massa på. Vi började med skogen. Blåbär var tanken haha meb torkan o litr regn så va de tort o blåbärs snålt. Men halvfull hink med blåbär hallon och smultron bar de . När vi kom hem packade vi väskan pch åkte toll johannesberg och badade. Stor sool o varmt. När vi va påväg o skulle åka så fick vi sällskap en stund av Emelie och Qendrim. Barnen hoppa lite med Q från bryggan. När vi kom hem så vart de middag och vi drog ut slangen och satt i gammla poolen och satt dit vattenspridar bläckfisken. Och plasera detta i lekparken.. poff så va alla barn där o de vart vattenkrig mellan dem:)) ja hoppa ner till Adrian i stora poole så börja ja slänga vatten på barnen sen va de fullt vattenkrig haha ja o mina barn mot hela lekparken.. tror barnen uppakatta de massa dem såg lyckliga ut!! Emelie kom o lekte ett tag hpn oxå;) avslutade dagen med kaffe hos mamma o sen hem och dammsög typ kl 22 haha .. idag är ja trött med en svullen arm:// landa på handen när ja busa med Adrian i poolen så allt kastade med vatten med hjälp av hink.. Idag skulle ja behöva städa men få se om orken kommer.. Har lite o fixa på baksidan oxå.. Adrians hår har bleks massa av sollen han har bliv
ut så ljus hårig.. och nu ser han ut som Jonathan gjorde när han va liten❤
Till top