Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Semester

Isabell Permalink0
En liten grabb men endå så stor! 1år snart 2 år .. men kan redan så mycket! Pratar och förklarar presis det du vill göra eller ha eller vad du menar! Klättrar, promenerar långt och har ett jäkla humör. Han vet hur man spelar när man vill ha nått eller om han i te får som han vill. Släbga sig på marken o gråta för att sedan vill att man ska kram dig p trösta dig mär du låsas gråter! Kullebyttor och springa och utelek gillar du.Du gjorde våran familj komplett! Älskar dig och dina syskon massa massa! Tisdag idag och semestern forsätter! Idag har ja hunnit skrubba soffan o under soffan haha man hitta en massa leksaker o h ett 10tal nappar! Men nu e de gjort bara alla andra skåp o klädgarderober som ska rensas.. särskilt adrians garderob som han växer!! Nya kläder hålker på inhandlas!! Men svårt att hitta kläder typ långärmade tunna tröjor!! Isabells garderob behöver rensas då den andväbds lite som förvaring oxå På fredag blir de på filmfestivalen med syster emme och på söbdag åker vi! Så skönt de ska bli att komma hemifrån ett tag::))) regn e lovat enöugt vödret hela veckan men de e så vpra semester väder ser ut nu förtiden haha .. Ne ut på en kvällspromenad nu så man sover gott sedan!

Midsommar och SEMESTER!!!

Isabell Permalink0
Igår gick jag av mitt sista jobbarpass med ingen sömb o panik att komma sent när man öppnar förskolan haha så stod på jobbet redan klockan 6 o började 6.30;) Men de gick bra o höll mig vaken hrla dagen.. men stupade i sängen när ja väl la mig sent;) vaknade inte ens av Adrian imorse när han o Danne gick upp;) MEN NU HAR JA SEMESTER!! Började dagen med Issas o min tradition på midsomnarafton med att fast vi sfuska vi tog cykeln runt o plocka blomnor till krans;) Adrian följde oxå med! Vi ska fira midsommar med Dannes mamma och Peter och Dannes bror med familj. Tänk 5 hela samanhängade 5 veckor framfär mug med Karl och barn helt kediga wohooo!!!! O en vecka till med barnen sen;) Om en vecka sitter vi i bilen påväg tilö norrköping för att komma hemifrån o gå på Kolmården p träffa delfiner;)) Nu ska ja ta o gå o gosa med Adrian o se om han vill sova en sväng innan vi ska iväg.. trevlig midsommar Alla

Söndag

Isabell Permalink1
Söndag idag och natten har vart hemsk som många nätter nu! Kroppen har värkt enormt! O i benet har de bränt o h smärtat som starka värkar blandat med elstötar känndes de som... så inte mycket sömn inatt heller men jag hade iaf min söndags sovmorgon!! O ja sov enda till 8.30 haha.. Semester kör vi varannan dag sovmorgon! Så skönt fast ja ej kan sova så länge men iaf skönt och helt rätt tycker vo båda att man delar på att gå upp och få sova.. Vet ej hur de blir så som om all text sitter ihop!!??? Jag gör hopp ner med mellanrum och när ja skriver ser man att de e ny rad o så men när man sparar sitter allt ihop?! Snart är de dax för Danne att sjusa Jonsthan till leoslekland fär kalas... och Isabell ska på nästsista ridningen inför sommar uppehåll.. själv ska jag och Adrian få hänga med Colin! Det va ett tag sen men blir mysigt:)) Idag när vi vart på affären så kom en kvinna (gammal gammal paralellklass kompis mamma) fram till oss och fråga hur många barn vi har om alla va våra!! Ja alla 3 e våra svara vi jasså sa hon de e vra gjort.. men din mamma eller föräldrar brukar hjälpa er va eller vrukar dem va barnvakt o så va fråga hon då.. vaa neee de vrukar ingen vara det är våra barn vi vill vara med dem o inte lämna bort den om de inte behövs eller de e nått särskilt.. va lämnar ni aldrig bort dem?? Ehh nee eller jo när vi va på förlossningen dem 2 sista gångerna sov dem hos mamma/mormor o e de föräldramöte typ o båda jobbar så ja då har dem vart hos mamma.. hon sa att va ja men de e juh jätte bra va ni är duktiga.. så berätta hon om folk hon kännde som lämnar bort barnen hela tiden.. som inte ens kan ta med barnen när dem handlar... osv.. ehh jasså ne men vi gillar barnen dem är våra och vi skaffa dem för vi ville ha dem och dem följer alltid med.. detta får mig enu engång o fundera.. för inte förata gången vi får beröm för vi tar hand om barnen sjäkva vi gör saker med barnen osv.. MEN för mig är de en självklarhet... skaffar man barn tar man hand om dem.. man skaffar väl barn för man vill ha dem!!! Man skaffar väl inte drm för andra .. dagis .. skolor o andra ska ta hand om dem?? Men vet att många lämnar bort barn hit o dit o allt för få sin tid... Självklart kan vi tycka de e skönt att nångång gå ut utan barn.. att handla osv vidare utan barn men då gör vi de exemper När båda är hemma o ena åker o handlar eller går en promenad hem till en vän osv.. men oftast är dem med oss för vi vill och vist dem kan väl gapa på ica springa i affären bråka bland folk men men vem bryr sig?? Folk ffår glo om dem vill.... barn e barn.. hahah ja dem ska ej bråka skrika o så MEN DEM E BARN DE GÖR DE IAF haha älskar dem minst lika mycket iaf ;) Nu sover A middag så nu ska ja ta kaffe o spela lite batminton med issa o sen vila lite o ladda energi;)
Till top