Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

2år

Isabell Permalink1
Igår var det lill prins Adrians 2års dag!! 2 år ... satt och kollade kort från förlossningen och när vi åkte hem. Tiden går så snabbt . Men att se barnen utvecklas är så roligt! Han är en riktigt lättlärd grabb! Pratar så mycket och man hör att han tar efter mer och mer. Han visar med 2 fingrar och säger 2 när mab frågar hur många år han är;) Ibland tar han efter öite väl mycket hahaha Igår hade han bajsat när han låg i sin säng o akuöle sova så råka ropa till danne att han har skitit haha när ja skulle byta till han oa sen tyckte han det va jätte roligt och ligga o ropa skitit haha ops💩 Han är envis grabb som inte ger sig .. vill han nått försöker han förklara det o förstår vi ibte tar han en i handen och går och visar vad han menar;) Älskar mina barn enormt mycker💖💗💞 Denna vecka har vart mycket bätrre en den förra. Jag har struntat i de mesta städning och strunta i all rensning.. haft min underbara karl jobbandes förmiddag o han va ledig med barnen i torsdags! Tröttheten får jag leva med men har iaf hunnit vila ikapp mig från alla måsten💗 I torsdags när jag kom hem fick jag den underbara orkideen jag velat haft sen jag såg den !! En typ turkos rosa aktig såå fin!! Älskar min karl massa massa! Snart 11 år tillsammans och han är minst lika underbar nu💗💞 han och jag luvet ut!!;)

Tittar in

Isabell Permalink0
Tittar in och säger godmorgon! Ville bara sova vidare när klickan ringde o h Adrian faktist sov enu! Han upp o sätta på kaffe o klä på mig innan han och Jonathan vaknade!:) Isabell fick jag väcka! Ska lämna dem och cykla ner på stan för min andra sjukgymnast ska jag till kl 9 innan jobbet! Som jag även idag arbetar till kl 17.30.. skulle sluta 14 igår men vart att hoppa in till 17.30.. Imorgon slutar jag iaf kl 16!:) o kanske hinner se barnen lite mera och intr vara på morgonen typ! Satt och kolladr mattial till jobbet igår kväll och hittade så roluga sånger :) Gick juh ej o lägga in bild nu men får fixa det sen;) nu måste ja fixa alla hemma så vi kan trampa iväg:)

Ny vecka NYA tag

Isabell Permalink0
Veckan som var avslutades bra! Kalas för Jonathan och Adrian! Tack till alla som kom och girade grabbarna bus och tack för alla fina presenter💗 Barnen somnade gott på kvällen. Medan jag själv vart bjuder på smörgåstårta o spel hemma hos Emelie och Qenndrim:))
Nu ska jag atarta veckan med allt gör att försöka bita ihop o försöka övertala tröttheten att jag inte är trött! Denna vecka jobbar Danne förmiddag och det underlättar enormt! Jag struntar i rensning och öetande av vilka kläder till höst o vinter aom finns och fixar med de om ja känner för det! De viktigaste finna framme nu jackor mössor vantar o skor! Sjäkv skulle jag behöva fylla på med både skor o jackor o allt.. då jag är ute både i arbetet och hrmma en massa så är värmande kläder ett stort behov hos mig dem ska va vattenavisande oxå! Jag fick ändrad arbets tid idag och börjar kl 9 istället för kl 8.. dock vet jag ej när jag slutar antingen 14 eller 17.30!! De får ja reda på senare!! Ne dax o sparka igå g dagen gå o kamma håret få barnen att klä på sig osv.. Ha en bra vecka alla!
Såg ni min söta brors son james som kom till världen den 21 agusti?!?! Så söt
Till top