Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Utgång

Isabell Permalink0
Dagarna har passerat med jobb o lek o mys med barnen! Smärta har vart enormt i bena knä o fot. Har stora ådebrock läbgst ena benet.. haft riktigt svårt att gå men börjar bli lite bättre.. vart ett läkarbesök iaf.. kom därifrån o ska kallad till reumatologen . Jag har jjuh psariasis utslag och man tror att det även sitter på lederna! .. jag kämpar förbi dagarna med smärta och trötthet och nedsatt rörlighet. Ja försöker passera dagarna med ett lende och försöker klara dag fär dag.. sen har vissa sina åsikter om men vadå jag rör mig o då kan jag då är de ingenfara.. men för de första har ja minst lika ont i viloläge.. samt så är de inte bra att bara vara i viloläge då blir man stelare... jag biterihop så mycket jag kan för att jag vill leva mitt liv så gott de går° !! Ibland blir de stopp i allt och då är de vara att acepera nej från min sida på att hjälpa med massa olika.... har svårt att ta mig igenom mina 70% jobbartid redan och då e de extra svårt att ta extra jobbartider utöver detta.. jag kan inte köra slut på mig helt för då kommer de sbart ta helt stopp och den där väggen har redan vart nära nu!!! Jag är iaf lycklig och stolt!! Lycklig att jag har min underbara karl! Ingen är som han och snart 11 år senare älskar jag han minst likamycket!! Har en 2årig grabb som hela tiden lär sig nya saker.. han kan ex alla färger han räknar saker till 5 och kan dem flesta rörelser till dem flesta barnlåtar och även börja sjunga med i sångerna .. hans favorit är min lilla ponny;) han är en mysig kille som gärna kramas och även busa med sina syskon.. Sen är de 8åriga grabben! En underbar vild o go grabb.. ett riktigt humör kan han ha men vem kan inte det;) lite svårt att konsebtrera sig vid för mycket liv men han kämpar på i skolan och gör framsteg helatiden!! Han gillar att spela på surfplatta o tv spel.. men han gillar likamycket att vara ute o leka!! Sen är de 11åriga prinsessan! Den modemedvetna sko älskaren;) mycket duktig i skolan och ligger alltid före och har extra uppgifter! Mycket bra resultat på prov har hon!! Rider gör hon oxå o hon gillar verkligen det! Älskar dem gånger jag har chansen att följa ned på ridlektionerna men tuvär funkar de ej varje gång då jonathan e super alergisk mot hästar! Underbara älskade familj! Dem gör de värt att bita ihop och göra allt för att så gott de går hänga med dem med mass bus och skoj!!❤

2år

Isabell Permalink1
Igår var det lill prins Adrians 2års dag!! 2 år ... satt och kollade kort från förlossningen och när vi åkte hem. Tiden går så snabbt . Men att se barnen utvecklas är så roligt! Han är en riktigt lättlärd grabb! Pratar så mycket och man hör att han tar efter mer och mer. Han visar med 2 fingrar och säger 2 när mab frågar hur många år han är;) Ibland tar han efter öite väl mycket hahaha Igår hade han bajsat när han låg i sin säng o akuöle sova så råka ropa till danne att han har skitit haha när ja skulle byta till han oa sen tyckte han det va jätte roligt och ligga o ropa skitit haha ops💩 Han är envis grabb som inte ger sig .. vill han nått försöker han förklara det o förstår vi ibte tar han en i handen och går och visar vad han menar;) Älskar mina barn enormt mycker💖💗💞 Denna vecka har vart mycket bätrre en den förra. Jag har struntat i de mesta städning och strunta i all rensning.. haft min underbara karl jobbandes förmiddag o han va ledig med barnen i torsdags! Tröttheten får jag leva med men har iaf hunnit vila ikapp mig från alla måsten💗 I torsdags när jag kom hem fick jag den underbara orkideen jag velat haft sen jag såg den !! En typ turkos rosa aktig såå fin!! Älskar min karl massa massa! Snart 11 år tillsammans och han är minst lika underbar nu💗💞 han och jag luvet ut!!;)

Tittar in

Isabell Permalink0
Tittar in och säger godmorgon! Ville bara sova vidare när klickan ringde o h Adrian faktist sov enu! Han upp o sätta på kaffe o klä på mig innan han och Jonathan vaknade!:) Isabell fick jag väcka! Ska lämna dem och cykla ner på stan för min andra sjukgymnast ska jag till kl 9 innan jobbet! Som jag även idag arbetar till kl 17.30.. skulle sluta 14 igår men vart att hoppa in till 17.30.. Imorgon slutar jag iaf kl 16!:) o kanske hinner se barnen lite mera och intr vara på morgonen typ! Satt och kolladr mattial till jobbet igår kväll och hittade så roluga sånger :) Gick juh ej o lägga in bild nu men får fixa det sen;) nu måste ja fixa alla hemma så vi kan trampa iväg:)
Till top