Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Sommaren

Isabell Permalink0
Sommaren kom typ 1 månad tidigare!:) så skönt med massa veckor då det vart runt 20grader. Ser magiskt ut när alla träd fått massa blad och blommor, det doftar gott.. på sidan av vårt hus är de olika träd med vita och rosa blommor. Där doftar det Jenkatuggummi! Saknar att kunna promenera runt och bara utforska!
Igår kom Emelie o
Qendrim med fruktsallad o vin;)) sen gick vi till mormor som hade grillat!! Mums..
Barnen badade
tidigare
Ne nu är de dax att väcka Jonathan och Isabell som ska till skolan men idag börjar dem9.O dem sover! ;) Trevlig vecka !

4

Isabell Permalink0
Imorgon är de 4 veckor sedan op.. de går sakta framåt. Knä ät trasigt eller ja vet inte va det är med detta men ont o stelt! Höften gör ont till o från.. övningar görs varje dag.. massa onyttigt har ja ätit i brist på att göra annat i rastlöshet alltså. Dock allt ätande har jag gått ner 2kg.. men nu Ska ja iaf sluta äta så mycket. För de e juh ej bra.m ska inte sluta äta goda saker men bara inte dem mängderna hela dagarna ;) Värmen har kommit över 20g dem senaste dagarna! Hoppas de är här för att stanna! Vädret visar super väder närmaste 2 veckorna men man vet aldrig. Docka ja de va moln till o från men varmt. Stora poolen kom upp igår till barnens glädje dem badade en massa! O trots insmord i solkräm så har ja som vanligt bränt mig i solen.både armar o ansiktet. Idag har barnen os i skolan hela dagen. Utedag för dem! Pollenmediciner solkräm vatten o frukter ner packade. Ska bli upp till 24 grader idag. Så hoppas dem får skojs oninga solsting! Adrian lill plutt har jag även åkt på pollenallergi:/ hoppas hans inte utvecklas till så mycket som Jonathans bara! Ne soffläge o vila en stund nu då.. eller ja vila blir de hela dagarna men ligga på soffan en stund!

FREDAG!

Isabell Permalink0
FREDAG! Woho betyder att Dannes hatade eftermiddagsvecka är slut för denna vecka iaf 19.30 ikväll,) sen väntas en varm helg ! Ska bli varmt o sol nu!! Hoppas de stämmer!! Eller ja moln o varmt iaf;) Jag börjar känna mig riktigt instängd här hemma. När man i stort sätt sitter hemma och själv!! Det är hemskt när man vet att jag är den som är van att ta mig ut när jag vill och känner för det!! Knät har ja stora problem med ..riktigt ont och känner mig emellanåt som en robbot som försöker gå fram! De e liksom som stelt samtidigt som d gör ont.. har även ont till o från i höft men de är knät som vart /är värst! Jag har ätit en hel del smärtlindring jag som inte brukar ta nått och som endå lever med en ständig smärta i kroppen, ja då kan ni tänka er hur ont jag har!! Nu blir de helg iaf! Har sagt till Danne att vi måste lämna hemmet i helgen om ja inte ska bli galen.. bara åka nånstans .. vet ej vart bara göra nått .. inte då att jag menar åka iväg o gå o gå o gå bara åka nånstans sitta nån annan stans se nått annat en de man ser hemma!;)
Till top