Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

31Augusti

Isabell Permalink1
image233Igår så var ja ner på stan med Nettan.. sedan hämtade ja isabell vi gick hem o lekte o busa massade=)  gock en promenad med Jasmina  sedan somna hon.. ja la mig i ett varmt bad när ja hade kikat på sjukhusserien va så himlatrött o så va de skönt att ligga i väemeen när kylan har kommit=/ men men sägs juh att de ska bli varmt iegen men det återstår juh att se...

Idag så vaknade isabell 7 =) Skönt igentligen ringer kl halv8 men efter somm att hon velat gått upp vid 5-6 varge morron så va de skönt att få sova till 7 iaf=)
sedan gick vi till dagis satt henne pågolvet där vid leksakerna o sa hejdp nu går mamma då kikade hon på mig lite snabbt sedan forsatt hon att leka=)  Sötisen=)
gick förbi carro tog mig en kopp kaffe o klippte henne Hm ja ska nog bli Privat frisör=) heheh...

Ikväll ska ja på Krogen som typ jag aldrig gör=) ska fira Jenny som fylle rår imorroN=) men fan ser ej fram imot imorron kommer säkert vara skit bakis=/ *Blä*
 men men nu ska ja  strax dra till affären innan ja hämtar upp isabell..
 ha d bra alla

29 AuGuSti

Isabell Permalink1
 Idag så har jag och Min älskling vart tillsammans 10Månader 

Igår kväll var jag o isabell med  mormor ?plast morfar? emme o ida på cirkus det var jääättte skojs.. trodde att issa skulle tröttna o sitta där 2 timmar men neee det gjorde hhon inte utan hon var jäättte intresserad av allt o dansa  till  musiken och klappade  händerna närmanskulle göra det och peka o  kollade  på allt jäättte rolig  hade vi tack tack för sällskapet=)

När vi kom hem somnade Isabell direkt ja la ner henne men det var inte så konstigt kl  va nästan halv 10=)

hehe
Imorse så möte Isabell o ja upp mormor o emme..  vi åkte ner på stan och lämnade av emme som skulle gå slottsruntur(eller nått sådant) =) hehe? därefter åkte mormor o vi vidare till arosbaby och köpte nya vagnen till Isabell det var den rosa svarta scooter=) Wiii äntligen ägare till en vagn igen=) hehe  tack Nettan för att ja har fått låna din så länge? och tack mormor för att du följde med o hämta den o hjälpte till.. sedan tog vi  oss en bulle o kaffe på pressbyron på stationen=) hämtade upp emme o åkte hem till  mormor där  vi tog oss lite fika=) sedan gick vi med för at hämta Ida i skolan? och efter de möte  vi nettan o viktor o gick till myixoutlett hittade ingenting där? när vi kom hem somnade Isabell nästan direkt? hon somnade de första hon gjorde när vi satt henne i nya vagnen  men var ca bara 30minuter?Imorron ska hon tillbaka till dagis i alla fall ja ska på möte?Och kanske måste ja börja det där j*vla jobbcenter igen SUCK?. Men menNee nu ska ja  gå o göra nått vettigt hahhahaha?


Leker med  bilen som hon har fått av morfar
image231 

Kikar på  sin älsklings film Teletobies TACK TACK EMME O IDA FÖR DEN FILMEN=)
image232

UTMANING!!

Isabell Permalink1

Jag har blivit utmanad av mamma med följande:

Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv.

(*) Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.

(*) I slutet av inlägget skriver du 8 personer.


*Jag Somnar alltid med tv:n på danne stänger av..

*Jag säger godnatt till isabell varge gång ja har lämnat sovrummet o kommer i n igen tillsängen..

*Jag tar mig alltid en kopp kaffe o en cigg påmorgonen bland de första jag gör..

*jag går alltid minst 1 timmes promenad om dagen.

*jag ser alltid till att diska minst en gång per dag.

*torkar alla skop o lister minst 3gånger i veckan.

*läser alla påmin  listas blogg minst 2 gånger om dagen.

*Kikar familjelivs tråden massa gånger  per dag


Skickar utmaningen vidare till
Carron ,nettan,jenny

Till top