Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

6år

Isabell Permalink1
Idag firar jag och min älskling 6 år tillsammans ! =) Och längre blir det, det blir för alltid!=) vi firar ej så massa dels e de juh en barnvaksfråga om man ska göra nått o dels är de arbete o så imorgon så det blir film mys för han och mig Lizas markulnds nån av dem klommer ej ihåg vilken vi ligger på hahah!! Snart är vi inne i November och 2 dagar har det kommit snö men inget som stannat särskilt länge! Men vi har iallefall diskuterat lite julklapps köp till barnen! =) och det kommer säkert att uppskattas Allt är inte planerat men de "större"typ e det! Ne nu blir det att sätta i sig i soffan o mysa!! ha en trevlig vecka O vi hoppas på att det kommmmeeer en masssa snö nu! ja inte för mycket men aldeles lagom så kan de va sol och sådär 2-5 minus grader heheheh

mm så de kan vara

Isabell Permalink4
I vissa fal duger man och vissa fal inte men vad ska man göra åt sakern alltid massa folk här hemma förr och nu är det ALdrig det! men men vi har det bra som det är bara tråkigt för barnen från att alltid duga att vara här till att aldrig mer dyka upp typ!!! svårt att svara barnen när dem frågar varfför det aldrig nån som leker mera här men men! sådant är livet!!! Man måste juh ibland få tänka på sig själv oxå!! Eller?! man kan inte bara ställa upp på allt och alla När Inga ger igen på nått!!! ett ex är juh barnvakt vi begär aldrig det istort sätt för vi vill vara med barnen våra men 2 gånger har vi velat haft ena när vi firade 5 år så vi tänkte att 1 gång kan man gå ut bara ja o karln på mat men där satt vi med barnen hemma istället för fans juh ingen som ville ta dem! (några som sagt att dem ska men så slutar det inte nån av gångerna iaf) och andra gången va när vi skulle tatuera oss barnen tycker det är tråkigt att vara med dem brukar få följa med annars men ingen kunde juh så klart ej då heller!!! så blir man less och man börjar säga ifrån och säga nej och det blir juh inte aceptabel att man gör så.. men då får det vara jag skiter faktist i vilket är bara så jäkla trött att alltid ställa upp på allt och alla utan ett skit tillbaka! Nu ska vi ha en toppen helg!! familjen och vi!! städa ska vi hinna med inte för att det ska vara så toppen men annars! att bara umgås med mina underbara barn och minunderbara karl gör att dagarna blir toppen! jag är lycklig jag har iallefall dem!!

lalalal

Isabell Permalink1
Dagen började med att vi var i skogen och hade det mysigT! förra helgen när vi var i skogen så skojade jag med jonathan om att de växte bananer i skogen o hängde bananer i ett träd han skrattade och käkade! Idag så sa han att jag vill äta banan i skogen! jag svara men vi har inga hemma just nu då svarade han Men dem växer juh i skogen så vi behöve rinte ta med oss hahahah var bara åka iväg i smyg o köpa o hänga upp några då:P USCH O FY SKREK ÅT DANNE TA BORT TA BORT JAG HADE EN FÄSTING PÅ ARM;EN DEN FÖSTA JA NGÅONSIN HAFT BLÄ BLÄ BLÄ!!! Jobbar veckan har gått bra! där ja vikade på förskolan behövde mig nu och så ringde dem från ett annat jobb och ville ha mig!=) skojs skojs fast jag stannar på mitt dagis=) veckan är full späckad.! Måndag ögon spcialist med Jonathan sedan dans för isabell på kvällen! Tisdag föräldramöte på Jobbe... TOrsdag läkare och så fyller mamma! så jobbar jag juh oxå !=) ne ska fundera nu om man ska bege sig ut på en promenix! Livet är det man gör det till!
Till top