Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

SISTA DAGEN!

Isabell Permalink1
GÅRDAGEN slutade vid ca 1 halv2 och upp idag halv 7 ! JAG ÄR TRÖTT!!

NYÅRSAFTON IDAG och alltså sista dagen på detta år! Det har vart ett toppen år  med min älskade sambo o mina underbara barn!!
haft de toppen med familj och vänner oxå! helt perfekt år med mammaledighet o som " hemmafru" =)
2010 har inte kunnat varit bättre!!! hoppas på minst lika bra år nästa år med!!

Idag blir de att försöka komma till skridskoplan efter lunch då lillprinsbus ska sova så kan både ja o danne åka med issa!! =)
sedan senare bär det av mot david o lina med familj o jag tror vi kommer ha super mysigt!!

Vi har juh inskaffat oss varsinna hörselskydd åt barnen för smällarna issa är livrädd o j lär få sova  rosa till issa o gröna till jonathan=)


JAG VILL ÖNSKA ALLA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!!!!bus o utelek!

Isabell Permalink0
jaa denna dag började med bus o sedan utelek skojs skojs man får passa på att leka ute medans de inte stormar för blir inte lika kallt då barnen hade skojs o gick o drog pulkorna o grävde i sanden o åkte i snöhögarna!
Vart in o käka lite men blir väl strax ut igen skridskor står på schema som de ser ut nu!
Ikväll ska prinsessan sova hos Faline ! får passa på när de  lov! Januari ska jag o Jasmina börja promenixa direkt efter barnen lämnats på dagis! härligt,,,
Imorgon hade ja sjukgymnasten TODE JAG jag var säker på det men idag ringde dem vi halv 11 o berätta att det var idag kl 10 ja skulle vart drä=/ så ingen ny tid från mitten av januari=/ SUCK!! men men
nee fixa lite innand e blir utgång!
JA JUST DET I MÅNDAGS SÅLDE JAG VAGNEN !! Wiiii  MEn nu hoppas ja på inga mera förseningar för min brio spin 2011... ! Som de  esagt denna gång så ska den komma nästa vecka! förtillfäligt ahr vi jasminas vagn ska väl hämta jennys sen!

Måndag

Isabell Permalink2
Måndag idag o min kära sambo är ledig hela denna vecka +måndag o torsdag nästa vecka SKKÖNTT!!

igår så åkte issa skriskor medans J sov!Måste säga att hon är så duktig stolt över henne! efter att åkt 1 timme så åkte hon fort o kudne svänga!! hon är så lättlärd knappt behöver läras=) ja skälvklart så ramla hon då o då men de gick suveränt hon kunde åka hela varv runt hela plan utan att rammla!=)
sen åkte vi erikslund runt o leta skridskor till mig tillsist hittade vi ett par på stadium ett par killskridskor märket bauer!
Så eftermiddagen så gick jag o Isabell till skridskoplan o så åkte vi OCh jag kunde juhå åka helt okej=) Wii har juh ej stått på skridskor sedan jag var 7år o fick den vi ögat 1m.m på att bli blind o 7stygn invändigt samt 7stygn iutväöndigt benet vi det ögat  är av en idag o kommer aldrig gå ihop men ja våga nu ställamig igen o åka MEN JA HAR KILLSKRIDSKOR För att inte ha nå jävla taggar som står ut!=)
Idag blir det Mellandagsrea på stan! Barnen fick pengar till kläder av min pappa så de sak vi spana på !=)
BILDER FRÅN MOBILEN så därför kvaliten!(fast de ska vara 8,1 mp....)
SKRISKOPRINSESSAN!       (ja som skottat med händerna dåliga på att skotta) !
brorsan leker med pulkan medans syran åker(efter att vaknat) =)
Jonathan behövdes klippa så de ordnade jag=) ja vart nöjd!
Detta är ett före kort kolla vid örat o så såg de ut de e gulligt me dlite halvlångt på killar när de  ebarn men när de står uts å här nja...
Efter!
Dannes jullåda från jobbeT=)
Till top