Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

julen är över

Isabell Permalink0
nu är alla julfirande slut!! •så roligt aTT se lyckan i barnen under jul men  nu är de skönt att de är över.. granen har redan åkt ut o en del julsaker oxå stjärnorna i fönstrena står kvar.. tusen tack alla för alla fina presenter både till barnen och oss. .
 
snön kom dagen efter vårat sista julafton o barnen va överlyckliga. . vi har hunnit med en massa ål i backen o barnen har kunnat andvända sinamn nya madrasser :) 
 
imorgon är de nyårsafton  som blir lugn för oss med god mat efterätt o se fyrverkerier från framsidan ;) Adrian är så liten enu så  vill vara på hemmaplan med honom.. men oj va tiden enda går fort med han . snart är han 4 månader o han har tjuvstartat med gröt på kvällen o han älskar de o gapar hela tiden ivrigt. Jan börja vakna redan vis 21 tiden för mat kändes som mättande på ersättning ej va tillräckligt men nu med gröt o ersättning så sover han oftast till iaf ca 00 för mat påfyllning; ) 
 
 
 

d

Isabell Permalink0
 

dan före dan före dan före dopparedan

Isabell Permalink0
och plus grader o ingen snö gahh.. blommar irabbaten o knoppar på buskar.. vi har iaf jullov ;)
 
ilördags firade vi julafton numer 1 men julkänsla finns knappt men vi hade de riktigt mysigt iaf . o i år van ja Knivsta o danne van former och hamburgare press så de va skojs :) 
isabell fick en massa pärlor pärlplattor o tips på att göra egna mönster. Jonathan fick lego tjuv träsk gömställe och Adrian en ratt till vagnen med en massa ljud o ljus på :) vi satt fast den på mat stolen neranför så han låg på golvet o provade den .
skönt o vara klar med alla klappar o typ allt julbak o så. inköpa lite dricka o så . 
så blir de uppesittarkväll hos mamma 23e för mig. julafton hos inger 24 o hinner vi åka förbi farmor och den 25 kör vi jul hos mamma.  
 
3 dagar jobbar danne innan långledigt 11dagar wohoo ska bli mys .
 
Till top