Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

vinter vår

Isabell Permalink0
Riktigheten vår väder ute idag solen lös
Fuktigt i gräset fåglarna kvittra! Vi tog oss en promenad till eErikslund o lekte en massa på vägen. Väl framme så vart de hm o citygross smockat med ffolk!! Galet men barnen handla för sina julklappar kläder o skor blandningar:) sen hem igen nu myser vi framför Tv:n i väntan på aty middagen ska bli klar! En hoppis som sspringer runt o gillar sin tunnel:)
Fortsatt trevlig jul eller vad man ska säga
 
:)

julafton!!

Isabell Permalink0
GOD JUL!! Julafton nr2 idag som är som den riktiga julen för oss hemma hos mamma där barnen får alla utan3av vvåra julklappar som 1 ska gömmas imorgon o 2 med till inger:)
 
Synd att. Snön inte syns till storm regn o grönt ute hemskt men lyckan att julen är
Här att de barnens glädje är de bästa som finns ÄLSKAR att se alla barns glädje!!
Vi tjuvöppnade ett paket(barnens gemensamma) julklapp från tomten ;) hehe igår ett Disney infety(eller hur de stavas) super roligt spel till Wii tycker vi alla :) 10 av 10 poäng får detta:) barnen är förväntas fulla o längtar att tiden ska gå framemot tills vi mot mamma ska gå!! God jul på er alla!!!
 

snart;.

Isabell Permalink0
Snart är år 2013 slut! Det har vart ett av mina jobbigaste och svåraste år med sorg och hinder!! Tack och lov att jag har våra underbara barn och världens näst underbara Karl han gör dem svvåra sstunderna överkvinnliga han ger mig ssådan otrolig lycka jag älskar dig danne så jävla mycket! 7 bästa åren i mitt liv ja även 2013 fast de va ett av mina svåraste!! 
 
Nästa år blir en ny sstart jag har ett toppen jobb till och början med! Sedan är det en hel del till saker som vi ska fixa! Tror att 2014 kommer bli ett sådant där toppen år!!
 
Jobbet har jag börjat komma in bra på det funkar bra nog för att ja måste försöka att lägga sschema ibland med lite fvärre timmar känns i kroppen rejält nu när de vart sådan kris ppå folk o ja är jul den som ställer upp men minska lite ska jag men inte för mycket trivs bra:) vist att de kommer svårare ställen som känns jobbigare aty åka till men för de nästa har de vart toppen skojs:)
 
Nu ska ja kramas med barnen som båda helt plötsligt kom upp??? Sen natta dem igen innan ja ska natta mig o ja kramas lite med underbara älskade Kar. Som blir 36 år idag!! Grattis igen min älskling
 
 
 
 
Till top