Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

Saknar

Isabell Permalink0
Åå vad jag saknar mina vänner alla som flyttat!! Så tomt om dagarna Nettan flytta först till Norrland därefter flyttade lina till Örebro och nu sist flyttade Jenny till västerfärnebo, tack o lov att vi alla håller kontakten men alla borde runt mig så är så tomt utan er alla<3
 
Att ha 3 barn är underbart,  dem är underbara alla 3! Att se deras framsteg är fantastiskt..  Jonathan lär sig nått nytt varje dag i skolan och han berättar stolt om de han lärt sig.. Isabell är väldigt duktig och kan mer en vad hon behöver det enda är att hon måste sänka kraven på sig själv men hon är väldigt duktig.
Adrian lär sig oxå nya saker varje dag.nu försöker han sticka sig efter saker men lyckas inte riktigt greppa dem en. Men så roligt att följa barnens utveckling och se allt nytt dem lär sig! 
Vist att dem bråkar en del, men innerst inne skyddar dem varandra vilket är underbart att se. På kvällen kl 20 ligger alla i sängen o sover, eller issa stänger av tvn då o somnar oftast oxå snabbt som sina synskon.  
 
Ha d bra alla nu ska vi till skolan 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny vecka ny hårfärg

Isabell Permalink0
I söndags hade ja i en brun toningen i håret de röd bruna började tvättas ut;) men e brun rött nu:) höst hår Gahh mun rygg nacke o arm gör så fruktansvärt ont! En tung bebis =med extra smärta men inre så att jag alltid går o bär på han absolut inte men man måste juh gosa bebis o man vet aldrig om han är min sista bebis! 2månader tänk att lillprins redan är 2 månader galet! Fort går det,.. Han har börja sträcka sig efter saker hn får inte grepp om dem men han kan slå på ex babymobilen o babygymmet :) o när han ser mig danne issa eller Jonathan så får man världens leende så härligt <3 Ne se om Adrian vill vakna så vi kan iväg olämna syskon på skolan ä.

Halsfluss

Isabell Permalink0
Igår hade isabell tandläkar tid på stam så åkte dit med barnen,efter det så passa vi på att gå in till läkaren då det. Va deoppin tider o kolla Jonathans hals eftersom han hade så ont igen på morgonen o danne gick länge med ont, domen vart halsfluss så kåvepenil till han så han snabbt piggnar sig! . Nog för att den Ungen ska ha beröm, halsfluss känns rejält o han va riktigt svullen, men han är pigg o fullfart på och han klagar inget utan igår på morgonen en gång, han är väldigt tålig! Men har iaf köpt hem mer glass till han:) o ja isabell får så klart oxå det ;) Lyckliga barnet igår Jonathan som hatten tand riktigt lös länge Symbian tjatat massa dagar att jag ska dra ut men kan inte fick ejbut den de knaka o braka men den satt kvar. Under den hade nästa tand redan växt ut innot mot tungan. Igår kväll såg Jonathans film när han la sig pga av att han ska ej till skolan idag iaf men strax efter kl 21 fick ja säga till han O sova då han blir övertrött när han överstiger sina sovtider så han sprang upp 100 gånger.. Sen ropade han MAMMA det är verkligen super viktigt.. Vadå fråga jag då svara han överlyckligt MEN JAG HAR TAPPAT MIN TAND :) SÖTNOSEN så söt han är! Jul jul snart är det jul och Lucia i år är det förskoleklass som har Lucia och 3e klasserna vilket innebär att både barnen har Lucia i år o så jobbet oxå! Men som de ser ut så nu så har issa på onsdagskväll, Jonathan på torsdag kvällen o dagis på fredag, så hinner nog alla 3;) Ne nu ska ja se till att barnen äter frukost o issa kommer iväg till skolan!
Till top