Min Familj & Jag

mys lek bus fika promenix vänner familj

jag har,,,

Isabell Permalink2
Jag har fått jobb:) ska jobba på bemaningstjänst som babarnskötare och fritids fröken:) lite pirrigt då ja inte gillar allts att komma till nya sthållen alltså bara första dagen men ssedan är de roligt:) så tror de kominer bli br. O ja är super gladress att få jobba igen:)
Idag så har ja vart med mamma o Micke när dem handlat o spana på lite roligt:) o sedan fixa ja om i Isabella rum:) bilder längre ner o ja kläderna som ligger på golvet är för att Isabell gör klädgubbar tills imorgon å hon har kläder fframme o kan köra klädrace:)
 
På kvällen käkade vi risalamalta o lyssnat på jullåtar som Isabell satt på NU VILL VI HA SNÖ!!
 
 
Lite suddiga bilder men men 
 
 
 

mitten

Isabell Permalink0
Mitten av november o idag o igår har vi haft 10 +grader här nu! Riktigt vår väder har de vart o knoppar börjar komma på träd o buskar?! hm Hoppas Snön kommer snart oxå inte en massa men lite gran iaf kanske man blir piggare så mörkt nu så tidigt! presis 2 veckor före 1a advent!
 
Julklapps inköp har vi börjat med o även slagit in dem första julklapparna!=) Man måste börja i tid så man hinner med o med riktigt tur kan de juh hända att ja börja rjobba så då är de  bra o hunnit med detta innan jul! =)
 
med kroppen har ja nu hamnat i en sådör jätte jobbig period känns som knivar i ryggen armarna värker o kan inte hålla dem i alla lägen smärtan e enorm!=/  
 
 
 

ny vecka

Isabell Permalink0
Måndag idag! inte hänt saå mycket under dagen! va på kaffe hos Jasmina imorse sedan efter att hämtat hem Jonathan så var vi ute o plocka Is i en hing =) Super roande tyckte Jonathan!  Han fick syn på en av hans bästa kompisar Colin o vart super glad o lektemed han resten av eftermiddagen typ! =) Medans ja drack kaffe med Jenny!
 
Issa följde med hennes kompis Melissa hem o lekte med! Eller kanske inte heter leka när man är 7 !?joo de gör de kanske hahaha men henne hämta jag nyss hem !=) 
 
På torsdag är de dax för enu ett tandläakre besök då tanden inte är helt hel enu !!! men men 
 
nu skaja med syster E på promenix ill ica! = )ha så najs!
Till top